Kreative kurser

Hækle- og strikkekurser

Lær at hækle og strikke med FOF Syd- og Vestsjælland

Vi tilbyder strikkekurser og hæklekurser for alle, der gerne vil starte på håndarbejde sammen med andre. Vores kurser i strikning og hækling er en blanding af hygge og seriøsitet.

Prøv kræfter med mange former for hækling og strikning

Vi tilbyder hver sæson en lang række strikkekurser og hæklekurser for begyndere og øvede samt mere specialiserede former. Du vil i løbet af undervisningen komme rundt om teknikkerne bag, både de grundlæggende og de mere avancerede.

I denne sæson kan du prøve kræfter med følgende:
Hæklekursus for begyndere – Her vil vi fokusere på de grundlæggende teknikker bag hækling. Du lærer at følge en opskrift og bruge masketyper til at lave huer, tæpper osv. 
Hæklekursus for øvede – Kurset forudsætter, at du kender til grundlæggende teknikker og gerne vil prøve kræfter med lidt mere udfordrende mønstre og former.
Tunesisk hækling – På dette kursus kan du prøve kræfter med denne særlige hækleteknik. Du kan arbejde med enkelt- eller dobbeltkroget hakkenål eller forskellige masketyper. 
Plantefarvning af garn – På dette kursus lærer du at farve med planter og naturmaterialer. Du prøver forskellige blandinger og ingredienser. 

Så hvis du er interesseret i at lære at hækle eller strikke, kan du tilmelde dig et kursus nedenfor.

Læs mere

Hvem kan deltage på jeres kurser i hækling og strikning?

Alle, der er interesseret i at arbejde med garn og lære at hækle eller strikke kan deltage på kurserne. Nogle af vores hæklekurser er for mere øvede deltagere, men der er også mulighed for begyndere at lære at hækle.

Er der materialeudgifter?

Nogle af hæklekurserne vil kræve materialeudgifter til bl.a. garn. Dette kan du se under hvert enkelt hold. 

Hvor afholdes kurser i hækling og strikning?

Vi afholder strikkekurser og hæklekurser i Slagelse, Næstved, Ringsted og Rude. De aktuelle tidspunkter kan du se nedenfor. 

Yderligere oplysninger

Hvis du gerne vil have mere information omkring undervisning i hækling og strikning, kan du læse mere om hvert enkelt hold. Hvis du gerne vil tilmelde dig et af holdene, kan det gøres nedenfor. 

Hvis du har spørgsmål, så kontakt FOF Syd- og Vestsjælland på tlf. 58 52 81 64 eller mail: info@fof-sydvest.dk.