Kreative kurser

Tunesisk hækling

Tunesisk hækling i farver

Har du også set de flotte puder i tunesisk hækling og tænkt, "det må jeg lære"? Så er det nu, du skal slå til, for på denne workshop bliver du introduceret til tunesisk hækling med flere farver.
Du lærer at starte og afslutte dit arbejde, samt grundmasken tunesisk ret. Og små fif, der sikrer, at du får et flot resultat. Med både vandrette og lodrette farveskift får du flere muligheder for at variere dine mønstre og jeg viser dig også, hvordan du kan hakke en cirkelform med farveskift.
Uanset om du er ny til tunesisk hækling eller har prøvet det før, kan alle være med og jeg lover, der er udfordringer til alle. 

Du skal selv medbringe en hakkenål i str. 4½ eller 5 og garn (gerne i uld) svarende til pindestr. 3½ til 4½. Jeg tænker, du nok har en del i skabet og det kan sagtens være nogle af de små nøgler, du har gemt til et helt særligt formål. 
Du får udleveret et minikompendium, så du altid kan slå op, hvis du har glemt noget, når du kommer hjem. Det koster 15 kr., som betales til underviser på dagen.

Birgitte Bruun Rasmussen, tekstilformidler