Kreative og praktiske kurser

Verdens vinkulturer på Slagelse Bibliotek

Verdens vinkulturer på Slagelse Bibliotek

Kom og bliv klogere på verdens vinkulturer i et hyggeligt interessefællesskab. Jo mere man ved om det, der skænkes i glasset, jo mere bevidst bliver man om sammenhængen mellem kvalitet, kvantitet og pris!
Prøvesmagning af forskellige vine, ekstraudgift pr. gang 100-150 kr. Medbring gerne eget favoritglas. Mulighed for gæsteoptræden ved lokale og udenlandske vinkendere.

Forårets tre temaer er:

  • Cabernet Sauvignon. Hvordan smager verdens mest kendte drue verden rundt? En aften med lutter rødvin hvor hoveddruen er Cabernet Sauvignon. Fra Frankrig over det amerikanske kontinent til NZ og Australien så måske lige en afstikker til Sydafrika. Around the Wold Tour på en aften. 

  • Tyskland, vores sydlige nabo. Hvidvinens behersker (Så ved vi hvor vi har Tysken). Vi tager en tur ned langs Rhinen og skal smage forskellen i Riesling og slutter syd for Frankfurt, hvor vi også skal smage noget tyskerne ikke er så kendt for; nemlig rødvin.

  • 8 vine til 150,- stykket. Hvad kan vi få af kvalitet for de penge? Vi skal sammenligne nogle forskellige vine fra forskellige lande. Hvad mon er bedst til prisen????
Mik Risom Pedersen, vinekspert
Holdoversigt
Start Sted     Pris
tor 11-10-18 19:00
Slagelse
          
          
Kr. 300