Kreative kurser

Pileflet

Lær at lave pileflet og kurveflet med FOF Syd- og Vestsjælland

Hvis du er interesseret i pileflet og gerne vil lære mere om denne teknik, tilbyder FOF Syd- og Vestsjælland en række kurser i pileflet. Her arbejdes med piletræ og skaber spændende og brugbare genstande.

​Læs mere

Lav kurve og stativer i pileflet 

På vores kursus i pileflet lærer du at arbejde med denne type bøjeligt træ. I løbet af kurset vil du lære teknikkerne bag pileflet og arbejde med at lave genstande i forskellige former og størrelser. 

I denne sæson vil du kunne arbejde med et kursus i kurveflet. Her vil du lære at lave forskellige former for kurve og fuglefoderhuse i den størrelse du selv ønsker. Du vil blive sat ind i teknikkerne bag kurveflet og få et indblik i en ny måde at skabe spændende genstande på. Uanset om du har lavet pileflet før, eller du gerne vil lære det, er vores kursus i pileflet noget for dig. 

Hvem kan deltage på pileflet-kurserne?

Alle, der er interesseret i pileflet og gerne vil lære det, kan deltage. Det kræver ingen forudsætninger at starte.

Er der materialeudgifter?

Der vil være nogle materialeudgifter forbundet med kurset. Dette kan du se under selve holdet. 

Hvor afholdes pileflet-kurser på Vestsjælland?

FOF Syd- og Vestsjælland tilbyder kurser i pileflet i Slagelse og Næstved. Du kan se tidspunkterne for kurserne under selve kurset. Her kan du også læse mere om undervisningen og underviseren.

Yderligere oplysninger

Du kan tilmelde dig kurserne i pileflet nedenfor, og hvis du har spørgsmål, kan du kontakte underviseren eller FOF Syd- og Vestsjælland på tlf. 58 52 81 64 eller mail: info@fof-sydvest.dk.