Kunstskolen

4-dages kursus i landskabsmaling på Agersø

4-dages kursus i landskabsmaling på Agersø 

Tag med på et fire dages malekursus på den smukke ø i Storebælt med overnatning på Agersøs dejlige kro. Karen Lindberg, som er en erfaren akvarelmaler og underviser, har tilrettelagt kurset således at det bliver en vekselvirkning mellem teori indendørs og skitser og maleri udendørs foran motiverne. Vi skal male nogle af de dejlige flade landskaber hvor havet indgår samt motiver fra den hyggelige lille by. Man maler med nye teknikker, så billederne bliver lette og flydende. Vi udnytter papirets struktur og farvernes forskellige egenskaber. Kurset giver en indføring i akvarelmaling, både den mere traditionelle akvarel såvel som den eksperimenterende atmosfæriske akvarel. Kurset er både for begyndere og øvede akvarelmalere.

Turleder: Karen Lindberg, kunstner

Mandag d. 18. september – torsdag 21. september 2017

Pris pr. person i enkeltværelse 4.300 kr.
Turens pris er alt som beskrevet med overnatning i enkeltværelser med bad og toilet, 3 x morgenmad, 3 x frokost, 3 x 3 retters aftensmenu og 3 x eftermiddagskaffe med hjemmebag. Kroens kok er meget dygtig og benytter stedets råvarer. Guidet rundtur på øen med krofar Renny i sin traktorbus. Ekskl. færge og drikkevarer. FOF Syd- og Vestsjælland arrangerer turen i samarbejde med FOF Nord, og FOF Sydvest er turens tekniske arrangør.

Mødested Stigsnæs Havn mandag d. 18.9. senest kl. 11.45, hvor vi tager med færgen kl. 12. Hjemrejse er torsdag den 21.9 kl. 15.30.

Holdoversigt
Start Sted Underviser   Pris
man 18-09-17 11:45
4 gange
Kr. 4300