Mad og drikke

Kom med på spændende mad- og vinkurser på Vestsjælland

Interesserer du dig for mad og vin, er et af vores madlavningskurser noget for dig. Vi har samlet en række spændende kurser i madlavning, hvor du kan prøve kræfter med mad fra forskellige verdenshjørner.

​Læs mere

Lær at lave mad fra hele verden – både sødt og salt

FOF Syd- og Vestsjælland tilbyder en række madlavningskurser, der introducerer dig til alverdens køkkener. Det vil være muligt både at lave mad fra det veganske danske køkken, men også prøve kræfter med udenlandsk kogekunst.

I denne sæson kan du f.eks. prøve kræfter med:

  • Chokoladekursus – Du lærer at temperere chokolade og lave små fyldte chokolader.
  • Vin- og portvinssmagninger – På vores vinkurser og portvinskurser lærer du om (og smager på) vine fra forskellige vindistrikter og druesorterne, mens vores mad- og portvinskursus kombinerer portvinssmagning med madlavning, der passer til de forskellige vine.
  • Persiske livretter – Du lærer det persiske køkken at kende med alt hvad der hører til af krydderier, syrlige smage og friske ingredienser. Bliv inspireret til at lave anderledes retter til hverdag og fest.

Hvem kan deltage på madkurserne?

Alle, der har interesse i madlavning, kage og vin, kan deltage på kurserne. Nogle af kurserne kræver forudsætning for at du kan lave mad, men der er også mulighed for at lære det fra bunden. 

Hvor afholdes der madlavningskurser på Vestsjælland?

Vores kurser i madlavning og vinsmagning afholdes i Slagelse, Næstved og Ringsted. Du kan se de aktuelle tidspunkter nedenfor eller under det enkelte kursus.

Tilmelding til kurserne i madlavning

Hvis du gerne vil vide mere om undervisningen eller tilmelde dig, kan du klikke dig videre nedenfor. Under det enkelte kursus kan du læse mere om hvad undervisningen byder på og hvem underviseren er. 
Hvis du har spørgsmål, så kontakt FOF Syd- og Vestsjælland på tlf. 58 52 81 64 eller mail: info@fof-sydvest.dk.

Persisk mad på kursus i Slagelse
Mad og drikke

Madlavning

Mad og drikke

Kage og chokolade

Lær alt om portvinens historie, og smag på forskellige vine hos FOF
Mad og drikke

Vinforedrag og smagning