Mad og drikke

Kom med på spændende madkurser på Vestsjælland

Interesserer du dig for mad og vin, er et af vores madlavningskurser noget for dig. Vi har samlet en række spændende kurser i madlavning, hvor du kan prøve kræfter med mad fra forskellige verdenshjørner.

​Læs mere

Lær at lave mad fra hele verden – både sødt og salt

FOF Syd- og Vestsjælland tilbyder en række madlavningskurser, der introducerer dig til alverdens køkkener. Det vil være muligt både at lave mad fra det danske køkken, men også prøve kræfter med udenlandsk kogekunst.

I denne sæson kan du prøve kræfter med:

• Chokoladekursus – Du lærer at temperere chokolade og lave små fyldte chokolader.
Verdens vinkulturer og mad og portvin – På vores vinkurser lærer du om (og smager på) vine fra forskellige vindistrikter og druesorterne, mens vores mad- og portvinskursus kombinerer portvinssmagning med madlavning, der passer til de forskellige vine.
 Ginsmagning – En spændende aften med historien om gin og smagning på forskellige gin.

Hvem kan deltage på madkurserne?

Alle, der har interesse i madlavning og vin, kan deltage på kurserne. Nogle af kurserne kræver forudsætning for at du kan lave mad, men der er også mulighed for at lære det fra bunden. 

Hvor afholdes der madlavningskurser på Vestsjælland?

Vores kurser i madlavning og vinsmagning afholdes i Slagelse, Næstved og Ringsted. Du kan se de aktuelle tidspunkter nedenfor eller under det enkelte kursus.

Tilmelding til kurserne i madlavning

Hvis du gerne vil vide mere om undervisningen eller tilmelde dig, kan du klikke dig videre nedenfor. Under det enkelte kursus kan du læse mere om hvad undervisningen byder på og hvem underviseren er. 
Hvis du har spørgsmål, så kontakt FOF Syd- og Vestsjælland på tlf. 58 52 81 64 eller mail: info@fof-sydvest.dk.

Er du pårørende til en med demens som er glad for mad, har vi her i foråret et samarbejde med Den Rullende Demensrådgivning, hvor vi har en række arrangementer med udgangspunkt i smagsoplevelser. Læs meget mere om det her.

Mad og drikke

Kage og chokolade

Mad og drikke

Vin- og ginforedrag