Mad og drikke

Madlavning

Lav sund mad på et af vores madlavningskurser

Er du interesseret i madlavning, og savner du inspiration? Så tilmeld dig et af FOF Syd- og Vestsjællands madlavningskurser i Slagelse. Her får du inspiration til nye retter og får prøvet kræfter med nye teknikker. Se det aktuelle program nedenfor.

Læs mere

Lær det persiske køkken at kende, eller lær at lave veganske retter

I denne sæson kan du prøve at lave persisk mad. Det persiske køkken er eksotisk og friskt, og du lærer at arbejde med råvarer og smage, der er typiske for netop dette køkken. Du lærer at lave klassiske persiske retter fra bunden med de rette krydderier og elementer.

Er du mere interesseret i at lære om veganisme og det veganske køkken, så tilbyder vi et madlavningskursus med fokus på vegansk mad. Her får du inspiration til at lave mad uden kød, mælkeprodukter og andre animalske ingredienser. Dette kan være en fordel, hvis du f.eks. er allergisk, eller hvis du har lyst til at udfordre dig selv i køkkenet og prøve noget nyt. Så hvis du gerne vil blive klogere på naturens grønne gaver og brugen af dem i madlavningen, er dette kurset for dig.

Hvem kan deltage på madlavningskurserne?

Alle, der er interesseret i at blive klogere på madlavning, er velkomne. Vi tilbyder madlavningskurser for begyndere og øvede.

Hvor afholder FOF Syd- og Vestsjælland madlavningskurser?

Du kan tilmelde dig et af vores madlavningskurser i Slagelse. De aktuelle tidspunkter kan du se nedenfor.

Yderligere oplysninger

Få mere information om undervisningen under selve kurserne. Her kan du læse mere om temaet for kurset og hvad du kan se frem til. Tilmelding sker her på siden eller under et af kurserne.

Hvis du har spørgsmål, så kontakt FOF Syd- og Vestsjælland på tlf. 58 52 81 64 eller mail: info@fof-sydvest.dk.