Mad og drikke

Vin- og ginforedrag

Smag på vin og gin fra hele verden i Slagelse

FOF Syd- og Vestsjælland tilbyder smagninger, hvor du kan prøve vin, portvin og gin fra verdens forskellige vindistrikter og lande. Bliv klogere på druesorter til vin og forskellige typer gin.

Læs mere

Smag på portvin, vin og gin fra hele verden

I denne sæson tilbyder vi to spændende vinsmagninger. Du kan komme til vinsmagning på Slagelse Bibliotek, hvor du kan få smagt dig igennem alverdens vin. Her kan du blive klogere på argentinske vine, druen Syrah eller Shiraz samt Italiens Ripasso. Er du mere interesseret i portvin, kan du komme til vinsmagning og madlavning, hvor vi fokuserer på at lave mad, der passer til forskellige portvinstyper.

Vinsmagningerne vil bestå af teori og egentlige smagninger. Du vi blive guidet igennem emnet og blive klogere på druerne, distriktet og de særlige kendetegn ved vinene, der skal smages. Herefter vil du blive instrueret i hvordan man bedst smager på dem.

Vi har som noget nyt også ginsmagning på programmet. Her hører vi historien om gin, hvordan den produceres, og hvordan den bedste gin og tonic opbygges. Du smager på fire forskellige typer gin sammen med forskellige varianter af tonic og garniture. Kom og bliv klogere på verdens mest populære cocktail.

Hvem kan deltage i vinsmagning og ginsmagning?

Alle der er interesseret i vin eller gin kan deltage. Uanset om du har smagt på vin eller gin før eller ej, kan du blive inspireret til at smage og blive klogere.

Hvor afholdes der smagninger?

FOF Syd- og Vestsjælland tilbyder vinsmagning og ginsmagning i Slagelse og Ringsted. De aktuelle tidspunkter kan du se nederst på siden.

Yderligere oplysninger

Under selve kurset kan du læse mere om vores forskellige vinsmagninger. Her kan du læse mere om emnerne, og hvilke typer vine vi skal smage på. Tilmelding sker her på siden eller under selve kurset.

Hvis du har spørgsmål, så kontakt FOF Syd- og Vestsjælland på tlf. 58 52 81 64 eller mail: info@fof-sydvest.dk.