Mad, vin og chokolade

Kom med på spændende madkurser på Vestsjælland

Interesserer du dig for mad og vin, er et af vores madlavningskurser noget for dig. Vi har samlet en række spændende kurser i madlavning, hvor du kan prøve kræfter med mad fra forskellige verdenshjørner.

Lær at lave mad fra hele verden – både sødt og salt

FOF Syd- og Vestsjælland tilbyder en række madlavningskurser, der introducerer dig til alverdens køkkener. Det vil være muligt både at lave mad fra det danske køkken, men også prøve kræfter med udenlandsk kogekunst.

Som altid er der både kurser i at lave desserter og hovedretter. I denne sæson kan du prøve kræfter med:

Kagekursus og chokoladekursus – Du kan komme på en række forskellige kagekurser, hvor du lærer at lave kransekager, cheesecakes samt fyldte chokolader.
Arabiske køkken – På dette madlavningskursus kan du prøve kræfter med mad fra de arabiske lande. 
Vilde urter og spiselige blomster – På dette kursus vil du lære hvordan du finder, genkender og arbejder med urter og blomster, og hvordan de kan blive brugt som krydderi.
Verdens vinkulturer og portvinens historie – På vores vinkurser lærer du om (og smager på) vine fra forskellige vindistrikter og druesorterne, mens vores portvinskursus lærer dig om denne vins særlige historie. 
Pølsemageri – På denne række af madlavningskurser, lærer du at lave forskellige typer af pølser fra bunden. 

Så hvis du er interesseret i vin og madlavning, kan du tilmelde dig et af vores madlavningskurser eller vinkurser nedenfor. 

Læs mere

Hvem kan deltage på madkurserne?

Alle, der har interesse i madlavning og vin, kan deltage på kurserne. Nogle af kurserne kræver forudsætning for at du kan lave mad, men der er også mulighed for at lære det fra bunden. 

Hvor afholdes der madlavningskurser på Vestsjælland?

Vores kurser i madlavning og vinsmagning afholdes i Slagelse og Næstved. Du kan se de aktuelle tidspunkter nedenfor eller under det enkelte kursus.

Tilmelding til kurserne i madlavning

Hvis du gerne vil vide mere om undervisningen eller tilmelde dig, kan du klikke dig videre nedenfor. Under det enkelte kursus kan du læse mere om hvad undervisningen byder på og hvem underviseren er. 
Hvis du har spørgsmål, så kontakt FOF Syd- og Vestsjælland på tlf. 58 52 81 64 eller mail: info@fof-sydvest.dk.

Mad, vin og chokolade

Madlavning

Mad, vin og chokolade

Kage og chokolade

Mad, vin og chokolade

Vin- og ginforedrag