Mad, vin og chokolade

Madlavning

Lær at lave sund mad på et af vores madlavningskurser

Få inspiration til sunde retter

Er du interesseret i madlavning, og savner du inspiration? Så tilmeld dig et af FOF Syd- og Vestsjællands madlavningskurser i Næstved og Slagelse. Her får du inspiration til nye retter og får prøvet kræfter med nye teknikker. Se det aktuelle program nedenfor.

Lav dine egne pølser eller mad med urter

I denne sæson kan du prøve pølsemageri. Vores populære pølsekursus lærer dig teknikkerne bag at lave hjemmelavede pølser. Du kan få lært at lave alt fra røgede pølser, over spanske og tyske udgaver. Vi tilbyder to pølsekurser, et for begyndere og et for øvede.

Er du mere interesseret i at lære at lave mad med urter og blomster, så tilbyder vi et madlavningskursus med fokus på vilde urter og blomster. Her lærer du at finde urterne og blomsterne i naturen, kende forskel på de forskellige sorter og hvordan de kan bruges i madlavningen. Så hvis du gerne vil blive klogere på naturens gaver og brugen af dem i madlavningen, er dette kurset for dig.

Læs mere

Hvem kan deltage på madlavningskurserne?

Alle, der er interesseret i at blive klogere på madlavning, er velkomne. Vi tilbyder madlavningskurser for begyndere og øvede.

Hvor afholder FOF Syd- og Vestsjælland madlavningskurser?

Du kan tilmelde dig et af vores madlavningskurser i Næstved og Slagelse. De aktuelle tidspunkter kan du se nedenfor.

Yderligere oplysninger

Få mere information om undervisningen under selve kurserne. Her kan du læse mere om temaet for kurset og hvad du kan se frem til. Tilmelding sker her på siden eller under et af kurserne.

Hvis du har spørgsmål, så kontakt FOF Syd- og Vestsjælland på tlf. 58 52 81 64 eller mail: info@fof-sydvest.dk.