Meditation og mindfulness

Meditation

Find roen og glæden på et kursus i meditation i Slagelse

FOF Syd- og Vestsjælland tilbyder et kursus i meditation for dig, der gerne vil finde ro og balance i sindet. Kurset vil fokusere på hvad meditation er, og hvad det kan gøre for dig.

Visualisering og vejrtrækning giver indre ro og balance

Meditation er en metode til at finde indre ro og genskabe den balance, der bør være mellem krop og sind. Mange oplever stress, depression og angst, hvilket kan betyde et stort tankemylder, forvirrende følelser og en følelse af ikke at være til stede i nuet.

På kurset i meditation hos FOF Syd- og Vestsjælland, lærer du de meditative teknikker at kende for at kunne genskabe roen og koble af fra tankerne. I gennem vejtrækningsøvelser og visualiseringsøvelser får du lært at lytte til din krop, dine følelser og være til stede i nuet. Øvelserne kan du tage med hjem og dermed fortsætte med at holde stressniveauet nede.

Læs mere

Hvordan foregår undervisningen i meditation?

Kurset vil være en blanding af teori og praksis. Du vil få en forståelse for mindfulness og meditation, samtidig med, at du vil lære de forskellige øvelser at kende.

Hvor afholdes der kurser i meditation på Vestsjælland?

FOF Syd- og Vestsjælland har meditationskurser i Slagelse. Du kan under selve holdet læse mere om hvad kurset indeholder, mødetidspunkt og tilmelding.

Yderligere oplysninger

Hvis du har spørgsmål, så kontakt FOF Syd- og Vestsjælland på tlf. 58 52 81 64 eller mail: info@fof-sydvest.dk.