Meditation og mindfulness

Mindfulness

Find ro i sindet på et kursus i mindfulness hos FOF Syd- og Vestsjælland

Et kursus i mindfulness lærer dig at finde indre ro og at genfinde balancen mellem krop og sind. FOF Syd- og Vestsjælland tilbyder en workshop, hvor du kan lære teknikkerne at kende og blive klogere på dig selv

Mindfulness-workshop – bliv klog på dig selv

Mindfulness er en meditativ metode til at genfinde roen og balancen mellem krop og sind. I en hektisk hverdag kan det være svært at finde ro, hvilket kan føre til stress og et stort tankemylder. Med vores mindfulness-workshop, vil du blive introduceret til hvad mindfulness er, og hvad det kan gøre for dig.

I løbet af workshoppen vil du lære de forskellige teknikker at kende og prøve dem af. Øvelserne vil du kunne tage med hjem, så du lærer at lytte til din krop, få styr på tankerne og dine følelser. Så hvis du lider af depression, angst eller stress, kan meditation være en måde at lindre eller afhjælpe nogle af de følelser eller tanker, der opstår i forbindelse hermed.

Læs mere

Hvem kan deltage i undervisningen?

Alle, der er interesserede i at vide mere om mindfulness, kan deltage på workshoppen.

Hvordan foregår workshoppen?

Vores mindfulness-workshop vil være en blanding af teori og praksis. Du vil høre om hvad mindfulness er og hvad det kan samt lære teknikkerne og øvelserne at kende.

Hvor afholdes der kurser i mindfulness på Vestsjælland?

FOF Syd- og Vestsjælland afholder mindfulnesskursus i Boeslunde. Du kan nedenfor se det aktuelle starttidspunkt, og under selve holdet kan du læse mere og tilmelde dig.

Yderligere oplysninger

Hvis du har spørgsmål, så kontakt FOF Syd- og Vestsjælland på tlf. 58 52 81 64 eller mail: info@fof-sydvest.dk.