Motion og bevægelse

Dyrk motion og kom i form med FOF Syd- og Vestsjælland

Ønsker du at dyrke mere motion? Så skal du tilmelde dig et af vores mange motionshold i Slagelse, Næstved, Ringsted eller Sorø. Det er sundt at bevæge sig, og derfor tilbyder FOF Syd- og Vestsjælland hver sæson mange former for motion og træning.

Du kan få styrket ryggen eller træne musklerne og forbedre konditionen. På de forskellige hold kan du dyrke motion i vand og opleve de positive effekter af varmtvandstræning, eller komme i form og få styrket musklerne med træning på bolde. Du kan se hvilke motionshold, vi har på programmet, i menuen til venstre.

Motion for børn og voksne

Ud over vores hold for voksne, tilbyder vi også motion for børn og babygymnastik. Her kan børn, og voksne, få styrket kropsbevidstheden med sang, leg og motoriske øvelser.

Vi tilbyder samtidig hensyntagende motion, yoga og pilates for dem der har behov for mere skånsom træning.

Læs mere om skånsom motion

Effektiv motion og træning for hele kroppen

Du kan få trænet muskler og led på vores forskellige hold. Da mange ønsker mere motion i hverdagen, er det en god idé at tilmelde sig nogle af vores hold. Du kan dermed opleve nogle af de fordele der er ved motion, herunder at det gør dig glad, samtidig med at motion kan forebygge stress. Alle vores kurser bliver ledt af kyndige undervisere.

Skånsom motion

Har du brug for mere skånsom motion, tilbyder vi hensyntagende træning og undervisning på mindre hold. Her vil der arbejdes med et individuelt tilpasset program og tages hensyn til din situation. Vi har tilknyttet fysioterapeuter og afspændingspædagoger, der tager hånd om deltagerne og sikrer, at alle får den mest optimale træning.

Du kan se vores store udvalg af motion og træning i menuen til venstre, eller nedenfor. Har du spørgsmål, kan du altid kontakte os.

Du kan tilmelde dig til motion i Slagelse, Næstved, Glumsø, Fensmark, Korsør, Skælskør, Sorø, Ringsted.

Motion og bevægelse

Yoga

Motion og bevægelse

Yoga på små hold

Motion og bevægelse

Pilates

Motion og bevægelse

Krop og bevægelse

Motion og bevægelse

Kom i form - Fitness - Dance

Motion og bevægelse

Rygskole

Motion og bevægelse

Tai Chi Chuan - Qi gong

Motion og bevægelse

Varmtvandstræning

Motion og bevægelse

Sundheds- og trivselsdag på Gerlev Idrætshøjskole