Børn med voksne

Spændende aktiviteter og kurser for børn og voksne

I FOF Syd- og Vestsjælland tilbyder vi spændende aktiviteter og kurser for børn og voksne. Hvis du er interesseret i at læse mere om vores mange kurser og aktiviteter for børn, så se mere nedenfor. Er du interesseret i at tilmelde dig, kan du gøre det gennem menuen til venstre.

Motion for børn og voksne –  hele familien kan komme i form

I FOF giver vi mulighed for at dyrke motion sammen med dit barn. På vores motionskurser for børn arbejder vi med motoriske øvelser og sørger for sjov træning for familien. Har du mindre børn, kan du deltage på vores babygymnastikhold, hvor vi arbejder med rytmik og bevægelse. Så uanset om du har større eller mindre børn, så er der motion for jer.

Læs mere

Udviklende og sjove aktiviteter for børn og hele familien i FOF

FOF Syd- og Vestsjælland tilbyder hver sæson mange børnekurser, der er spændende og udfordrende. Vi understøtter børns kreative og aktive sider, og tilbyder rammerne for at udvikle og styrke dem. Vi har kurser for børn i Slagelse, Næstved, Ringsted, Sorø, Skælskør, Korsør, Glumsø og Fensmark.

Du kan læse meget mere om vores aktuelle kurser i menuen til venstre. Hvis du har spørgsmål om vores kurser til børn, så kontakt os endelig på mail eller telefon.