Motion og sundhed

Kom i form

Kom i form og dyrk motion til musik

I FOF Syd- og Vestsjælland kan du få en sundere og stærkere krop på flere måder. Vi har samlet en række motionskurser for dig, der gerne vil komme i form og dyrke motion i takt til musik. 

Læs mere

Motion på bolde og dans styrker kroppen og giver smil på læben

I FOF Syd- og Vestsjælland tilbyder vi forskellige former for motion, hvor du kan dyrke motion på bolde eller i takt til musikken. Nedenfor har vi samlet nogle forskellige former for motionskurser, der sørger for at træne kroppen igennem. 

For dig, der kan lide at danse, så tilbyder vi også et motionshold med fitness dance. Her kan du få bevæget dig til musikken med rytmer inspireret af bl.a. Zumba. Hvis du er mere til at træne skånsomt, så kan du dyrke motion med store bolde. Her fokuserer vi på at lave forskellige øvelser på store bolde og lave en blidere træning.

Aktiv motion og bevægelse for hele kroppen

Vi fokuserer på den sunde og stærke krop i FOF Syd- og Vestsjælland. Vi tilbyder derfor også mere fysisk krævende motionskurser, hvor kroppen arbejdes igennem på forskellig vis: 

• Tennis for begyndere og øvede
• Body-SDS
• Bækkenbundstræning
• Seniortræning

På disse hold vil der arbejdes med pulsen og konditionen, samtidig med, at du får styrket kroppens forskellige muskelgrupper. 

Læs mere

Hvem kan deltage i jeres kurser for motion og bevægelse?

Alle, der gerne vil i form, kan deltage på kurserne. Nogle af dem henvender sig dog specifikt til seniorer. Du kan se mere under hvert motionshold. 

Hvor kan jeg komme i form?

FOF Syd- og Vestsjælland afholder motions- og bevægelseskurser forskellige steder. Du kan gå til motion for seniorer i Slagelse. Du kan gå til dans i Slagelse og dyrke motion på bolde i Slagelse.  

Yderligere oplysninger

De aktuelle placeringer og tidspunkter kan du se nedenfor. Her kan du også læse mere om hvert hold samt tilmelde dig. 

Hvis du har yderligere spørgsmål, så kan du altid kontakte FOF Syd- og Vestsjælland på tlf. 58 52 81 64 eller mail: info@fof-sydvest.dk.