Motion og sundhed

Manuvision

Koncentreret og effektiv træning med Manuvision på Vestsjælland

Træning af kroppen fysisk og psykisk er meget efterspurgt. Hos FOF Syd- og Vestsjælland kan du få Manuvision-træning, der sikrer dig en stærk krop i balance. Det er en træningsform, der kombinerer forskellige motionsformer og sikrer en mere koncentreret træning.

Læs mere

Manuvision-træning er for alle 

Manuvision er en træningsform. der er inspireret af karate, pilates og yoga. Træningsformen kombinerer de strækkende øvelser fra yoga og pilates, hvor der arbejdes med styrkelse af muskler og led.

Kombineret med øvelser fra karate og åndedrætsøvelser, giver Manuvision-træning dig en effektiv træning af hele kroppen. Balancen, styrken og smidigheden forbedres, samtidig med, at du får et bedre og mere dybt åndedræt. 

At deltage på et kursus i Manuvision giver dig dermed en mulighed for at lære at lytte til din krops signaler og være til stede i nuet. Træningen giver dig et øget mentalt fokus og overskud, samt en bedre accept af din krops tilstand. 

Hvem kan deltage på et kursus i Manuvision?

Alle kan deltage i vores Manuvision-træning. Uanset din alder eller køn, kan du deltage i undervisningen. Din baggrund betyder ikke noget i forhold til at kunne dyrke Manuvision.

Hvor afholder I kurser i Manuvision?

FOF Syd- og Vestsjælland afholder Manuvision-træning i Slagelse. De aktuelle tidspunkter kan du se under selve holdet. Hvis du gerne vil vide mere om Manuvision-træningen, kan du læse mere under hvert hold. Er du interesseret i at starte, kan du tilmelde dig nedenfor.

Yderligere oplysninger

Hvis du har spørgsmål, så kontakt FOF Syd- og Vestsjælland på tlf. 58 52 81 64 eller mail: info@fof-sydvest.dk.