Motion og sundhed

Mave-baller-lår

Gå til mave-baller-lår på aftenskole

På kurser i mave-baller-lår og flad mave får du styrket og strammet musklerne i hele kroppen gennem øvelser og konditionstræning. Hele kroppen sættes i bevægelse, men vi koncentrer os om at få fat i musklerne i området mellem brystet og knæene.

Læs mere

Træning og øvelser til motiverende musik

Kurserne i mave-baller-lår kombinerer forskellige øvelser, hvor maven, lårene og ballerne trænes grundigt igennem til motiverende musik. Det er både en sjov, hård og aktiv træningsform, der giver sved på panden og kan mærkes i muskulaturen i maven, baller, lår, arme og core. Mave-baller-lår er en effektiv opstramning af de steder, som mange kvinder kan være lidt ømme over for. 

Hver gang afsluttes med at løsne op i musklerne igen og strække godt ud.

Læs mere

Hvem kan deltage på kurserne i mave-baller-lår?

Alle, der har lyst til at træne musklerne i mave, baller og lår, kan deltage på kurset. Der kræves ingen rutine, og du kan deltage uanset alder og niveau.

Hvor kan jeg gå til mave-balle-lår og flad mave træning?

Du kan gå til mave-baller-lår i Slagelse, Ringsted og Sorø. Under de enkelte hold kan du læse mere om undervisningen, hvor de afholdes, og hvem der underviser.

Yderligere oplysninger

Hvis du har nogle spørgsmål, kan du altid kontakte FOF Syd- og Vestsjælland på tlf: 58 52 81 64 eller mail: info@fof-sydvest.dk.