Motion og sundhed

Meditation og mindfulness

Kurser i mindfulness og meditation

FOF Syd- og Vestsjælland tilbyder kurser i mindfulness og meditation. Mindfulness og meditation er metoder til at mindske stress og bearbejde depression. Det er en måde for dig at få skabt en bedre balance. Hvis du er interesseret, så se nærmere under de enkelte hold i menuen til venstre.

Læs mere

Meditation og mindfulness skaber ro og velvære

Kurserne i meditation og mindfulness er skabt med formålet at give dig redskaber og metoder til at mindske problemer som stress og skabe mere overskud i hverdagen. Vores kurser i meditation og mindfulness er for alle, der er interesseret i at lære sig selv bedre at kende og være til stede i nuet. På kurserne i mindfulness og meditation lærer du metoderne at kende, og du får en forståelse for hvordan de kan virke imod stress og depression samt styrke koncentrationen.

På kurserne lærer du forskellige øvelser, som f.eks. simple vejrtrækningsøvelser, der bringer dig i kontakt med dig selv i nuet. Du kan efterfølgende bruge øvelserne i det daglige, og mærke hvordan du får mere overskud og bliver bedre til at være til stede i nuet.

Skal jeg medbringe noget til et kursus i mindfulness og meditation?

Du kan på kurserne medbringe et tæppe. For nærmere information, så se under de enkelte hold.

Hvor kan jeg finde kurser i meditation og mindfulness?

Du kan tilmelde dig et af vores meditationskurser og mindfulnesskurser i Slagelse, Korsør, Skælskør, Ringsted, Sorø, Høng, Gørlev, Fuglebjerg, Glumsø, Fensmark, Holmegaard eller Næstved.

Har du spørgsmål, så kan du altid kontakte os på telefon eller mail.