Motion og sundhed

Pilates

Dyrk Pilates i Slagelse og Næstved

Med et pilateskursus hos FOF Syd- og Vestsjælland får du styrket kroppen fysisk og mentalt. Du bliver mere afslappet og bedre til at være til stede i øjeblikket. Se de aktuelle hold nedenfor. 

Læs mere

Bliv styrket mentalt og fysisk med Pilates 

Mange oplever stress i hverdagen, hvilket kan gå ud over søvn, socialt samvær og kroppen. Man får ikke dyrket nok motion, og man har svært ved at finde ro og være til stede med familie og venner. 

Kontroller åndedrættet og få styrket musklerne

Åndedrættet, vejrtrækning samt træning af kroppens dybe muskulatur er fokusområdet i Pilates. Ved at fokusere på åndedrættet og vejrtrækningen bliver du mere fokuseret og bedre til at være til stede i nuet. Samtidig giver ordentlig vejrtrækning ilt til musklerne, som du styrker igennem rolige og kontrollerede bevægelser. Du styrker dermed kropsholdningen, musklerne og får mere energi og færre spændinger. 

Hvis du har brug for en mere skånsom og hensyntagende form for pilates, tilbydes dette også på mindre hold. Her er der fokus på den enkelte, og vi tager udgangspunkt i dine behov. Så hvis du har problemer med ryggen, spændinger i kroppen eller andre problemer, kan pilates være med til at lindre disse lidelser.

Hvem kan dyrke pilates, og hvordan foregår undervisningen?

Alle kan være med på vores kurser i pilates, uanset køn eller baggrund. Øvelserne foregår primært på måtte, så det kræver ikke nogen forudsætninger at kunne være med. Igennem forskellige øvelser vil du få styrket åndedrættet og kroppens forskellige muskler, og du vil lære at finde en indre ro. Øvelserne kan du tage med hjem og bruge i din hverdag. 

Hvor foregår undervisningen?

Du kan gå til pilates i Korsør, Næstved og Slagelse. De aktuelle placeringer og tidspunkter kan du se under det enkelte hold nedenfor. Her kan du også læse mere om undervisningen. Er du interesseret, så tilmeld dig nedenfor. 

Yderligere oplysninger

Hvis du har spørgsmål, så kontakt FOF Syd- og Vestsjælland på tlf. 58 52 81 64 eller mail: info@fof-sydvest.dk.