Motion og sundhed

Træning i naturen

Aktiv træning i fri natur i Slagelse

Hos FOF kan du klare den ugentlige træning i naturen, og få frisk luft samtidig med, at du forbedrer din kondition og styrker din krop. Herunder kan du se en række motionshold, der foregår i fri natur.

Læs mere

Bliv glad og sund ved at vandre

Blandt vores kurser, der foregår i naturen, kan du blandt andet finde vandrehold i Slagelse. Det er både sundt og livsbekræftende at vandre, hvad enten du bare gerne vil i gang med mere regelmæssig bevægelse, eller du ønsker at træne op til en klassisk vandrerute som caminoen i Spanien. 

Vandring i naturen er det helt rigtige for dig, der gerne vil røre dig, men som har svært ved at komme i gang selv. Når du vandrer med andre er det nemmere at holde sig motiveret og finde en god rytme.

Hvem kan deltage på jeres vandrehold?

Alle, der gerne vil komme i form og samtidig ønsker at træne i fri natur, kan deltage på vores vandrehold. Så har du lyst til at vandre på den lidt aktive måde i det fri, hvor der også er tid til en god snak eller historie eller udveksling af vandreruter, så er vores vandrehold noget for dig.

Hvor foregår vandreholdene?

FOF Syd- og Vestsjælland afholder vandrehold i og omkring Slagelse. Mødested er 1. gang Østre Skoles skolegår.

Yderligere oplysninger

Hvis du vil vide mere om træning i naturen, kan du læse mere om de enkelte hold nedenfor. Du kan også tilmelde dig et eller flere af holdene. 

Hvis du har spørgsmål, så kontakt FOF Syd- og Vestsjælland på tlf. 58 52 81 64 eller mail: info@fof-sydvest.dk.