Motion og sundhed

Hensyntagende træning

Hensyntagende træning på aftenskole

For dig, der lider af rygsmerter, KOL, slidgigt i skuldre og nakke, har fået nye knæ og hofteled, eller som har andre skavanker, kan det være en fordel at deltage på et af FOF Syd- og Vestsjællands hold for hensyntagende træning. Her får du trænet de rette kropsdele igennem på mindre hold og sikrer, at du får styrket kroppen og lindret smerterne.

Øvelser til dine skavanker – få lindret smerterne

Formålet med vores skånsomme hold er, at du med hensigtsmæssige motionsformer kan træne din krop i roligt tempo og på mindre hold, hvor træningen tager hensyn til lige netop dig. 

Mange lider af forskellige former for dårlig ryg, nakke, knæ eller andre skavanker. Det kan gå ud over helbredet og kropsholdningen. Det kan for eksempel blive en udfordring at få tøj på, være oprejst i længere tid eller at kunne fortage normale ting i hverdagen.

Ved at deltage på vores hensyntagende hold, kan du kan få bedre mulighed for at klare dig i hverdagen. Undervisningen er individuelt tilpasset, så der tages hensyn til dine behov for træning. Du træner derudover med andre ligesindede, som alle har samme mål om at få en mere sund og stærk krop.

Læs mere

Hvordan foregår undervisningen?

Vi tager udgangspunkt i dine behov og vil derfor tilpasse øvelserne og undervisningen derefter. Der trænes på små hold, da der er tale om hensyntagende træning. 
Undervisningen vil bestå af opvarmning, og derefter vil vi lave øvelser som styrketræning, og vi træner kondition, åndedræt og balance. Undervisningen foregår altid i et roligt tempo.

Hvor kan jeg gå til hensyntagende træning hos FOF Syd- og Vestsjælland?

Vi tilbyder hensyntagende træning i Slagelse, Ringsted og Korsør. De aktuelle placeringer og tidspunkter kan du se under det enkelte hold nedenfor. 

Yderligere oplysninger

Hvis du vil vide mere om undervisningen og kurserne, kan du læse mere om de enkelte hold nedenfor. Du kan også tilmelde dig et eller flere af holdene. 

Hvis du har spørgsmål, så kontakt FOF Syd- og Vestsjælland på tlf. 58 52 81 64 eller mail: info@fof-sydvest.dk.