Motion og bevægelse

Kom i form - Fitness - Dance

Kom i form og dyrk motion til musik

For dig, der gerne vil komme i form og dyrke motion i takt til musik, tilbyder FOF Syd- og Vestsjælland forskellige motions- og fitnesshold. Få styrket maven, lår og baller og få et smil på læben. 

Motion på bolde og dans styrker kroppen og giver smil på læben

I FOF Syd- og Vestsjælland tilbyder vi forskellige former for motion, hvor du kan dyrke motion på bolde eller i takt til musikken. Nedenfor har vi samlet nogle forskellige former for motionskurser, der sørger for at træne kroppen igennem. 

Du kan få trænet mave, baller og lår i takt til musikken. Her vil der fokuseres på mavemusklerne og de såkaldte core-muskler, de dybtliggende muskler. For dig, der kan lide at danse, så tilbyder vi også et motionshold med fitness dance. Her kan du få bevæget dig til musikken med rytmer inspireret af bl.a. Zumba. Hvis du er mere til at træne skånsomt, så kan du dyrke motion med store bolde. Her fokuserer vi på at lave forskellige øvelser på store bolde og lave en blidere træning.

Læs mere

Hvordan foregår undervisningen?

De forskellige hold vil fokusere på forskellige muskelgrupper. Du kan få styrket balancen, udholdenhed samt lår, baller og maven. Alle motionsholdene fokuserer på at styrke kroppen enten med redskaber eller i takt til musikken. Der vil både være tale om opvarmning forud for selve øvelserne og afspænding efter. 

Hvor kan jeg gå til dans eller få motion på bolde?

Du kan træne mave, baller og lår i Slagelse og Ringsted. Du kan gå til dans i Slagelse og dyrke motion på bolde i Slagelse. 

 

Yderligere oplysninger

De aktuelle placeringer og tidspunkter kan du se nedenfor. Her kan du også læse mere om hvert hold samt tilmelde dig. 

Hvis du har yderligere spørgsmål, så kan du altid kontakte FOF Syd- og Vestsjælland på tlf. 58 52 81 64 eller mail: info@fof-sydvest.dk.