Motion og bevægelse

Krop og bevægelse

Aktiv motion og træning for kroppen på Vestsjælland

I FOF Syd- og Vestsjælland kan du få en sundere og stærkere krop på flere måder. Vi har samlet en række motionskurser, der fokuserer på øget velvære, øget sundhed og en sundere krop. 

Motion og bevægelse i fri natur

Vi fokuserer på den sunde og stærke krop i FOF Syd- og Vestsjælland. Nedenfor kan du se både skånsomme og lidt mere fysisk krævende motionskurser, så der er noget for alle.

Af skånsomme motionsformer tilbyder vi i denne sæson:

Hensyntagende bevægelse og afspænding
Seniordans
Seniortræning
KOL og lungetræning.

Disse motionsformer er for dig, der ønsker mere hensyntagende motion i roligt tempo og på mindre hold. Hvis du i stedet er mere til aktiv træning, tilbyder vi også:

Tennis for begyndere og øvede
Lær at løbe 5 km
Bækkenbundstræning
Bevægelse og afspænding 
Motion og afspænding
Gymnastik og afspænding.

På disse hold vil der arbejdes med pulsen og konditionen, samtidig med, at du får styrket kroppens forskellige muskelgrupper. Hvis du i stedet er til fri natur kombineret med motion, tilbyder vi både træning i naturen og flere vandreture i Slagelse og Næstved. At motionere i det fri kombinerer træning af kroppen med Vestsjællands smukke natur. Det kan give plads til mere ro og afstresning.  

Læs mere

Hvem kan deltage i jeres kurser for motion og bevægelse?

Alle, der gerne vil i form, kan deltage på kurserne. Nogle af dem henvender sig dog til seniorer eller til dem med fysiske lidelser. Du kan se mere under hvert motionshold. 

Hvor afholder I jeres motions- og bevægelseshold?

FOF Syd- og Vestsjælland afholder motions- og bevægelseskurser forskellige steder. Du kan gå til motion for seniorer i Slagelse, hensyntagende motion i Ringsted samt kurser i bevægelse, afspænding og styrke i Sorø, Næstved, Korsør, Slagelse og Ringsted. Træning i naturen finder sted i Slagelse og omegn.

Yderligere oplysninger

Hvis du vil vide mere om undervisningen og kurserne, kan du læse mere om de enkelte hold nedenfor. Du kan også tilmelde dig et eller flere af holdene. 

Hvis du har spørgsmål, så kontakt FOF Syd- og Vestsjælland på tlf. 58 52 81 64 eller mail: info@fof-sydvest.dk.