Motion og bevægelse

Rygskole

Hensyntagende rygtræning på aftenskole

For dig, der lider af dårlig ryg og rygsmerter, kan det være en fordel at deltage på et af FOF Syd- og Vestsjællands hold for hensyntagende rygtræning. Her får du trænet ryggen igennem på mindre hold og sikrer, at du får forbedret din kropsholdning og lindret smerterne.

Øvelser til ryggen – få lindret smerterne

Formålet med vores rygtræningshold er, at du får en bedre kropsholdning. Mange lider af forskellige former for dårlig ryg og flere lider samtidig af rygsmerter. Det kan gå ud over helbredet og kropsholdningen. Det kan derfor blive en udfordring at få tøj på, være oprejst i længere tid eller at sidde ret på en stol. 

Ved at deltage på vores hold for rygtræning, får du arbejdet med musklerne i ryggen. Du får strukket og styrket musklerne, så du kan få bedre mulighed for at klare dig i hverdagen. Undervisningen er individuelt tilpasset, så der tages hensyn til dine behov for træning af ryggen. 

Læs mere

Hvordan foregår undervisningen?

Vi tager udgangspunkt i dine behov og vil derfor tilpasse øvelserne og undervisningen derefter. Der trænes på små hold, da der er tale om hensyntagende rygtræning. 
Undervisningen vil bestå af opvarmning, og derefter vil vi lave pilates rygøvelser med eller uden redskaber som bolde og elastikker. Hver undervisning vil blive afsluttet med afspænding.

Hvor kan jeg få trænet ryggen hos FOF Syd- og Vestsjælland?

Vi tilbyder hensyntagende rygtræning i Slagelse og Korsør. De aktuelle placeringer og tidspunkter kan du se under det enkelte hold nedenfor. 

Yderligere oplysninger

Du kan læse mere om undervisningen og tilmelde dig nedenfor. Har du spørgsmål, så kan du altid kontakte FOF Syd- og Vestsjælland på tlf. eller mail.