Motion og sundhed

Selvforsvar for kvinder

Lær realistisk selvforsvar for kvinder hos FOF

Selvforsvar for kvinder giver dig en måde til at håndtere ubehagelige situationer på. Du lærer forskellige teknikker, som kan bruges hvis du havner i en situation, hvor det kan være nødvendigt at kunne forsvare sig selv.

Få mere selvtillid ved at forsvare dig selv

For mange kvinder kan det give tryghed og selvtillid at kunne forsvare sig selv i situationer, som mange måske ikke er i stand til at handle i. Mange bliver handlingslammede, når de kommer ud for ubehagelige eller farlige situationer. Træningen tager udgangspunkt i realistiske problemstillinger, og du lærer den nødvendige beskyttelse og frigørelse, som du i slutningen af kurset får mulighed for at afprøve på de trænede instruktører. 

Læs mere

Hvor kan jeg gå til selvforsvar for kvinder?

Du kan gå til selvforsvar i Næstved. Læs mere om stedet under det specifikke hold.

Hvem underviser i selvforsvar hos FOF?

Heidi Gleerup og Holger Madsen er begge uddannede jiu jitsu instruktører, og de underviser i selvforsvar for kvinder hos FOF. Tilsammen har de mere end 50 års erfaring indenfor Jiu Jitsu, så du er i gode hænder, når du går til selvforsvar hos FOF.

Yderligere oplysninger

Hvis du vil vide mere om undervisningen og kurserne, kan du læse mere om de enkelte hold nedenfor, hvor du også kan tilmelde dig.

Hvis du har spørgsmål, så kontakt FOF Syd- og Vestsjælland på tlf. 58 52 81 64 eller mail: info@fof-sydvest.dk.