Motion og sundhed

Sundheds- og trivselsdag

Sundheds- og trivselsdag på Gerlev Idrætshøjskole 

Gerlev Idrætshøjskole ligger højt og flot lige uden for Slagelse, og her byder FOF for 15. år i træk velkommen til en super sundheds- og trivselsdag for M/K’er i alle aldre med lyst til motion, musik og sang på højskolevis.

Dagen indledes i foredragssalen med højskolesang og kaffe/the med brød.
Efter omklædning (husk bekvemt motionstøj) fortsættes til bevægelseshuset, hvor der venter et afvekslende motionsprogram med rytmisk bevægelse til inspirerende musik ved bevægelseslærer Finn Bygballe. Alle muskler kommer i spil – også lattermusklerne!

Kl. 12.00 serveres skolens sunde og lækre frokostbuffet i spisesalen.

Eftermiddagen byder på ”Grand Prix og Matador Mix” med entertainerne Lise Haavik og Peter Holst-Beck. Foredraget er en musikalsk rejse, hvor publikum bliver underholdt med 30’ernes swingtid, GrandPrix, revy og musical. Det hele krydres med en række sjove anekdoter og historier omkring det brogede og spændende Grand Prix miljø og om hvordan man levendegør populær kulturarv som Matador og Hamlet. Der fortælles også om op- og nedture og overlevelse i den benhårde kulturbranche, som kræver at man altid skal forny og genopfinde sig selv.

Dagen afsluttes med kaffe/the med kage.

Finn Bygballe, bevægelseslærer
Lise Haavik og Peter Holst-Beck, entertainere

Pris alt inkl. 695 kr.
Lørdag d. 3. november 2018 kl. 09.00-15.30