Motion og sundhed

Træning i naturen

Aktiv træning i fri natur i Slagelse

Hos FOF kan du klare den ugentlige træning i naturen, og få frisk luft samtidig med, at du forbedrer din kondition og styrker din krop. Herunder kan du se en række motionshold, der foregår i fri natur.

Bliv glad og sund ved at vandre

Blandt vores kurser, der foregår i naturen, kan du blandt andet finde vandrehold i Slagelse. Det er både sundt og livsbekræftende at vandre, hvad enten du bare gerne vil i gang med mere regelmæssig bevægelse, eller du ønsker at træne op til en klassisk vandrerute som caminoen i Spanien. 

Vandring i naturen er det helt rigtige for dig, der gerne vil røre dig, men som har svært ved at komme i gang selv. Når du vandrer med andre er det nemmere at holde sig motiveret og finde en god rytme.

Læs mere

Hvem kan deltage på jeres vandrehold?

Alle, der gerne vil komme i form og samtidig ønsker at træne i fri natur, kan deltage på vores vandrehold. Så har du lyst til at vandre på den lidt aktive måde i det fri, hvor der også er tid til en god snak eller historie eller udveksling af vandreruter, så er vores vandrehold noget for dig.

Hvor foregår vandreholdene?

FOF Syd- og Vestsjælland afholder vandrehold i og omkring Slagelse. Mødested er 1. gang Østre Skoles skolegår.

Yderligere oplysninger

Hvis du vil vide mere om træning i naturen, kan du læse mere om de enkelte hold nedenfor. Du kan også tilmelde dig et eller flere af holdene. 

Hvis du har spørgsmål, så kontakt FOF Syd- og Vestsjælland på tlf. 58 52 81 64 eller mail: info@fof-sydvest.dk.