Sang og musik

Få musikundervisning med FOF Syd- og Vestsjælland

Hvis du gerne vil lære at spille på et instrument eller lære at synge, så tilbyder FOF Syd- og Vestsjælland både musikundervisning og sangundervisning. Vi har undervisning på mange niveauer, så find det rette hold i menuen til venstre, og tilmeld dig allerede nu.

Få musikundervisning for begyndere og øvede

Har du spillet på klaver før og vil spille igen? Har du altid gerne villet lære at spille guitar eller klaver? Så er musikundervisning på aftenskole hos FOF en god mulighed for dig. Vi tilbyder en lang række kurser i musikundervisning, hvor du kan lære at spille på forskellige instrumenter. Det kan være du f.eks. vil lære at spille på klaver, guitar, saxofon eller harmonika. Vores undervisning i musik er på flere niveauer. Så om du er begynder, let øvet eller meget øvet, er der et hold til dig. Vi har både musikundervisning for begyndere og musikundervisning for øvede.

Hvis du er nysgerrig kan du læse om vores guitarundervisning, violinundervisning, klaverundervisning og harmonikaundervisning for begyndere og øvede under de enkelte holdsider.

Læs mere

Musikundervisning og samspil

Vores undervisning er delt op som individuel musikundervisning og undervisning på hold. Hvis du kan lide at spille sammen med andre, eller vil lære at spille i et band, tilbyder vi et sammenspilshold. Uanset dit niveau, vil du kunne lære at spille rockmusik sammen med andre. Der er derfor rig mulighed for at finde et musikhold, der passer til dig og dit behov. Vi tilbyder musikundervisning i Slagelse, Ringsted, Sorø, Næstved og Skælskør.

Sangundervisning – træn din stemme

Vil du gerne blive bedre til at synge? Eller vil du gerne lære at synge? Så tilmeld dig FOF Syd- og Vestsjællands sangundervisning. Her kan du lære at træne din stemme med vores kurser i sangteknik og stemmepleje. Vi arbejder med stemmen, og lærer teknikkerne, så du kan blive bedre til at synge. Der vil være mulighed for både sangundervisning for begyndere, hvor du lærer grundteknikkerne og får styr på stemmen, og sangundervisning for øvede. Du kan komme til sangundervisning i Slagelse og Næstved.

Har du spørgsmål, kan du altid kontakte os. Hvis du vil tilmelde dig et af vores mange musikhold eller sanghold, så se mere nedenfor eller menuen til venstre.

Sang og musik

Guitar

Sang og musik

Harmonika

Sang og musik

Klaver og keyboard

Sang og musik

Sang og stemmepleje

Sang og musik

Saxofon

Sang og musik

Slagelse Harmonikagruppe

Sang og musik

Trommer

Sang og musik

Violin

Sang og musik

Ukulele