Jagt-Sejlads-Slægtsforskning

Praktiske kurser og aktiv fritid 

FOF Syd- og Vestsjællands kurser i friluftsliv er for dig, der kan lide en aktiv fritid. Lær at sejle, tage jagttegn eller få mere viden om din slægtshistorie. Du kan se de aktuelle kurser i menuen til venstre, hvor du også kan tilmelde dig. Fra efteråret tilbyder vi kurser i jagttegn, sejlads og slægtsforskning.

Tag et jagttegn på aftenskole

Det er muligt at tage jagttegn hos FOF Syd- og Vestsjælland. Vores jagttegnskursus er for alle, der er interesseret i naturen og i at vide mere om jagt. Kurserne giver en bedre forståelse for lovgivning, fugle- og dyrekendskab, vildtbiologi, jagtetik og moral.

Kurser i sejlads

Hvis du er interesseret i at lære at sejle, så tilmeld dig FOF Syd- og Vestsjællands sejlerskole. På vores kurser i sejlads får du bedre viden om at sejle og at befinde sig til søs. Vi tilbyder hver sæson forskellige kurser i sejlads for begyndere og øvede. For begyndere kan du lære det grundlæggende sømandskab, navigation, sikkerhed om bord og søregler.

Fra efteråret tilbyder vi kurser i yachttegn af 3. grad og duelighedsprøven. Det vil være muligt at tage den teoretiske delprøve af duelighedsbeviset på vores sejlerkursus. Det anbefales, at du allerede har taget den praktiske del-eksamen for at deltage på dette kursus.

Kurser i slægtsforskning

Lær din families historie at kende på et af kursus i slægtsforskning. Lær at søge i databaser og at forstå optegnelserne i kirkebøger og optællinger. For dig, der ikke har lavet slægtsforskning før, vil du også få en introduktion til de forskellige arkiver rundt om i landet samt en grundlæggende introduktion til de forskellige programmer, der findes, for at holde styr på dine data. Kom godt i gang med din egen slægtsforskning.

Vores kurser i friluftsliv, sejlads og slægtsforskning er for alle, der er interesserede i at have en aktiv fritid. Vi afholder kurser i friluftsliv i Slagelse, Næstved, Skælskør og Sorø. 

Jagt-Sejlads-Slægtsforskning

Jagttegn

Jagt-Sejlads-Slægtsforskning

Sejlerskolen

Jagt-Sejlads-Slægtsforskning

Slægtsforskning