Sprog

Sprogkursus hos FOF – styrk dine sprogkundskaber

Ønsker du at blive bedre til et sprog? Få genopfrisket et sprog eller interesseret i at lære et helt nyt? FOF Syd- og Vestsjælland tilbyder sprogkurser i engelsk, italiensk, russisk, tysk, fransk og spansk. Du kan se hvilke vi tilbyder denne sæson, og tilmelde dig i menuen til venstre.

Mange fordele ved at tage sprogkurser hos FOF

At få sprogundervisning på aftenskole kan give flere fordele. Du får professionel undervisning af vores kompetente lærere, og undervisning på forskellige niveauer. Dermed får du undervisning på det niveau du har brug for, og kan og gøre brug af de kompetencer du har lært på et tidligere sprogkursus. Du kan samtidig få bedre forståelse for sproget, hvilket kan hjælpe dig uanset om du skal på ferie eller arbejde i udlandet. Hvis du har en bedre forståelse for et lands sprog, har du bedre mulighed for at kommunikere.Med sprogundervisning hos FOF Syd- og Vestsjælland, vil du få en bedre mulighed for at lære sproget aktivt igennem øvelser og samtaler på holdene.

Vi har hver sæson sprogundervisning i engelsk, tysk, fransk, spansk og italiensk. De aktuelle sproghold kan du se nedenfor. Du kan få sprogundervisning i Næsted, Slagelse, Skelskør og Ringsted.

Sprogundervisning for begyndere og mere øvede

Alt efter hvilket niveau du har brug for, så tilbyder FOF Syd- og Vestsjælland det. Vi har sprogkurser for begyndere, let øvede og øvede, for at dække de forskellige behov. Således kan du lære sproget fra bunden, få genopfrisket et sprog eller fortsætte med at bruge det aktivt. Du kan læse vores niveaubeskrivelse her.

Med sprogundervisning på aftenskole, får du en god mulighed for at få kompetent undervisning efter dit behov. FOF tilbyder et intensivt sprogkursus med professionelle undervisere. Samtidig får du styrket dine kompetencer og talt sproget aktivt. Du kan læse mere om de aktuelle hold, og tilmelde dig.

Har du spørgsmål, så kontakt os gerne. Vi vil gerne besvare spørgsmål omkring vores sprogkursus.

Sprog

Niveaubeskrivelse sprogkurser

Sprog

Engelsk

Sprog

Tysk

Sprog

Fransk

Sprog

Italiensk

Sprog

Spansk

Sprog

Russisk

Sprog

Arabisk