Sprog

Italiensk

Lær italiensk på aftenskole og bliv klar til turen

Hvis du skal på ferie til Italien og enten gerne vil lære sproget fra bunden eller genopfriske det, tilbyder FOF Syd- og Vestsjælland kurser i italiensk.

Italiensk for begyndere

FOF Syd- og Vestsjælland tilbyder italienskundervisning på forskellige niveauer. Vi har italiensk for begyndere, hvor der fokuseres på at forstå sproget og grammatikken. For øvede vil du lære at bruge sproget mere aktivt og at øge dit ordforråd. 

Formålet med undervisningen er, at du lærer hvordan du bruger sproget i forskellige situationer. Dette er med til at hjælpe dig til at kunne begå dig på din rejse til Italien, da øvelserne tager udgangspunkt i hverdagssituationer. 

Læs mere

Hvilke niveauer undervises der på i italiensk?

Vi tilbyder undervisning i italiensk på flere niveauer. Den fulde niveaubeskrivelse kan du læse her.

Hvor afholdes der kurser i italiensk?

Vi har italienskundervisning i Slagelse, Næstved, Sorø og Korsør og andre byer. Du kan se aktuelle tidspunkter og placeringer under de enkelte kurser.

Yderligere oplysninger

Du kan læse mere om de forskellige kurser i italiensk nedenfor. Her kan du læse om undervisningen samt hvilke materialer, der benyttes. Hvis du har spørgsmål, så kontakt FOF Syd- og Vestsjælland på tlf. 58 52 81 64 eller mail: info@fof-sydvest.dk.