Ture, teater og rejser

Få kulturelle oplevelser i Danmark og udlandet

Er du interesseret i oplevelser, teater, kunst og kultur? Så kom med på en af vores mange teater- eller kulturture med bus både i indland og udland. Du kan tage på mange forskellige ture i Danmark med mulighed for at komme hjem samme dag, weekendture i et af vores nabolande eller længere rejser til spændende destinationer. Se vores udvalg af ture og rejser, og tilmeld dig en af dem.

Læs mere

Vores program består af forskellige kulturelle oplevelser. Vi tilbyder altid både teaterture, kulturture og flerdagesture.

Teaterture i København

På vores teaterbusture kan du komme ind og se aktuelle forestillinger på bl.a. Det Kongelige Teater og Det Ny Teater. Denne sæson kan du se musicalen "Spillemand på en tagryg", operaerne "Barberen i Sevilla" og "Così fan tutte", balletten "Snedronningen" og det traditionsrige nytårsgalla i DR Koncerthuset.

Kulturture med bus

Er du mere til kunst, arkitektur og historie, har vi også busture til bl.a. Roskilde, Sydsjælland og Sønderjylland. Du kan komme med på sensommertur til Hven, hvor vi blandt andet besøger museet med Tycho Brahes historie. Vi tilbyder også efterårsture til Gisselfeld Kloster med rundvisning på slottet, frokost på Villa Gallina og en tur i Skovtårnet samt til Roskilde, hvor vi besøger Det adelige Jomfrukloster, Roskilde Domkirke og Kollektivet Munksøgaard. Endelig kan du sidst på sæsonen komme på juletur til Schackenborg Slot og Aabenraa.

FOF Syd- og Vestsjælland tilbyder altid mange forskellige busture i Danmark. Der er busture for enhver smag, og da der er tale om endagsture, er der også god mulighed for at tage på flere af turene. Vi har delt vores ture op, så du nemt kan finde den rette.

Flerdagesture i Danmark og udlandet

Vil du gerne på en lidt længere tur eller rejse, har vi hver sæson spændende rejser rundt i Danmark eller for eksempel i Tyskland, Sverige eller andre lande i Europa. På vores rejser får du mange spændende kulinariske, kulturelle og musikalske oplevelser.

Yderligere oplysninger

Du kan tage med på ture fra Næstved, Sorø og Ringsted samt ture fra Skælskør, Korsør og Slagelse.

Læs mere om vores forskellige busture, og tilmeld dig med det samme. Har du spørgsmål, så kontakt os på tlf: 58 52 81 64 eller mail: info@fof-sydvest.dk.

Operaen
Ture, teater og rejser

Teater og musical

Efterårstur til Skovtårnet med FOF
Ture, teater og rejser

Dagsudflugter

Luftfoto af Schwerin Slot i Tyskland
Ture, teater og rejser

Flerdagesture