Ture, teater og rejser

Kom på endagstur med FOF Syd- og Vestsjælland

Er du interesseret i oplevelser, kultur eller arkitektur? Så kom med på en af vores mange endagsture med bus. Du kan tage på mange forskellige ture rundt om i Danmark med mulighed for at komme hjem samme dag. Se vores udvalg af endagsture, og tilmeld dig en af dem.

Læs mere

Vores program består af forskellige kulturelle oplevelser. Vi tilbyder altid både teaterture og kulturture.

Teaterture i København

På vores teaterbusture kan du komme ind og se aktuelle forestillinger på bl.a. Det Kongelige Teater og Det Ny Teater. Denne sæson kan du komme ind og se musicalen "Prinsen af Egypten", operetten "Mød mig på Cassiopeia", og operaen "Turandot".

Kulturture med bus

Er du mere til kunst, arkitektur og historie, har vi også busture til København, Frederikssund og Jylland. Du kan komme med på forårstur til Valby og Frederiksberg, hvor vi blandt andet får rundture i Carlsbergbyen og Cisternerne. Vi tilbyder også ture til Kongernes Jelling med et stop på vejen i Vejle for at se Fjordenhus. Endelig har vi også en hyggelig tur op langs Roskilde Fjord til Frederikssund med besøg på Willumsens kunstmuseum og Selsø Slot.

Læs mere

Busture i Danmark

FOF Syd- og Vestsjælland tilbyder altid mange forskellige busture i Danmark. Der er busture for enhver smag, og da der er tale om endagsture, er der også god mulighed for at tage på flere af turene. Vi har delt vores ture op, så du nemt kan finde den rette. Du kan tage med på ture fra Næstved, Sorø og Ringsted samt ture fra Skælskør, Korsør og Slagelse.

Læs mere om vores forskellige busture, og tilmeld dig med det samme. Har du spørgsmål, så kontakt os på telefon 5852 8164 eller mail info@fof-sydvest.dk.

Ture, teater og rejser

Teater og musical

Ture, teater og rejser

Udflugter og rundvisninger

Ture, teater og rejser

Flerdagesture