Ture, teater og rejser

Flerdagesture

Spændende busture og rejser hver sæson

Tag med FOF Syd- og Vestsjælland på busture til udlandet hver sæson. Vi tilbyder længere busture over flere dage til spændende lande og byer. Undervejs bliver vi klogere på samfundet, kulturen og historien i de områder vi kører igennem. Er du interesseret i rejser og busture til udlandet, så kig nærmere på vores program nedenfor.

Læs mere

Rejser i Danmark, Tyskland og Sverige

I denne sæson præsenterer vi 1 efterårstur og 3 ture i forårssæsonen 2020. Vores efterårstur til Vestkysten giver dig mulighed for at opleve den gamle kongeby Ribe og tage på sejltur fra Esbjerg til Fanø, hvor vi nyder udsigten over Vadehavet og går tur i Sønderho. Tag med på tur til Jylland, og oplev historien, kulturen og traditionerne i de historiske og maleriske danske byer.

Vil du gerne ud af landet på en kort og hyggelig tur til vores naboland, er sommerturen til Gotland 2020 noget for dig. Her kommer vi blandt andet til Visby, som rummer en af Europas bedst bevarede bymure, og Växjö, som skildrer fattige skandinavers amerikanske drøm. Besøg det naturskønne og historiske Gotland med FOF i den smukke forsommer.

På kulturrejsen til Rügen, Stralsund og Schwerin i 2020 kan du opleve en enestående kombination af fantastisk natur og spændende historie. Glæd dig til at opleve charmerende slotsbyer, feriekomplekset Prora fra det Tredje Rige, en tur med veterantog og en skøn sejltur, hvor vi ser Rügens hvide klinter.

Har du brug for en weekend med selvforkælelse, kan du tage på yoga retreat til Stuebjerggård Refugium til januar. Her har du mulighed for at fordybe dig i yoga og mindfulness i smukke omgivelser ved Tisvildeleje. Weekenden står både på undervisning i yoga og mindfulness samt lækker og sund mad, og du vil med garanti opleve fornyet energi inden weekenden er ovre. 

Hvem kan deltage på busturene til udlandet?

Har du brug for yderligere information, kan du nedenfor læse mere om hver enkelt rejse. Her kan du få informationer om afgangstider, priser og turenes indhold. Du skal være opmærksom på, at der kan være en tidsfrist for tilmelding. Der vil være afgang fra Slagelse, Sorø, Ringsted, Næstved og Korsør eller få af byerne.

Hvis du har spørgsmål, så kontakt FOF Syd- og Vestsjælland på tlf. 58 52 81 64 eller mail: info@fof-sydvest.dk.