Ture, teater og rejser

Teater og musical

Tag med bus i teateret med FOF Syd- og Vestsjælland 

Hver sæson kan du tage med FOF Syd- og Vestsjælland i teateret. Vi tilbyder et spændende program med revy, teater og musicals på Folketeatret, i Operaen, DRs Koncerthus eller ude i landet. Så hvis du gerne vil tage med på bustur til bl.a. København, skal du tilmelde dig her.

Læs mere

Teaterture til København og Nykøbing Falster

I denne sæson tilbyder vi mange spændende forestillinger og opsætninger. Du kan komme med til "Nykøbing Falster Revyen", hvor vi tager til Falster, får en god middag og oplever årets revy.

Hvis du gerne vil opleve opera, kan du se "Turandot" i Operahuset. Er du mere til musicals, kan du opleve forpremieren på "Prinsen af Egypten" på Det Kongelige Teater. Er du mere til operette, vil der være mulighed for at se opsætningen af operetten "Mød mig på Cassiopeia" på Folketeatret. 

Vores ture inkluderer en middag og en forestilling. Så hvis du er til god mad og teater, kan du tilmelde dig vores teaterture til København nedenfor.

Hvordan kommer jeg i teatret?

FOF Syd- og Vestsjælland har busture i teateret fra følgende steder: Fuglebjerg, Næstved, Sorø og Ringsted samt Skælskør, Korsør og Slagelse. Du kan se afgangstider fra hver by under selve turen, hvor du også kan læse mere om hver forestilling. 

Yderligere oplysninger

Hvis du har spørgsmål, så kontakt FOF Syd- og Vestsjælland på tlf. 58 52 81 64 eller mail: info@fof-sydvest.dk.