Ture, teater og rejser

Teater og musical

Tag med bus i teateret med FOF Syd- og Vestsjælland 

Hver sæson kan du tage med FOF Syd- og Vestsjælland i teateret. Vi tilbyder et spændende program med teaterforestillinger og musicals på Det Ny Teater, i Operaen, i DR Koncerthuset og i Tivolis Koncertsal. Så hvis du gerne vil tage med på bustur og se teater i København, skal du tilmelde dig her.

Læs mere

Teaterture til København

I denne sæson tilbyder vi mange spændende forestillinger og opsætninger. Hvis du gerne vil opleve opera, kan du se "Barberen i Sevilla" og "Così fan tutte" i Operahuset. Er du til musicals, kan du opleve den populære "Spillemand på en tagryg" på Det Ny Teater. Er du mere til ballet, vil der være mulighed for at se opsætningen af "Snedronningen" i Tivolis Koncertsal, hvor Dronning Margrethe står bag kostumer og dekorationer. Du kan også fejre afslutningen på 2019 på festlig vis med nytårsgalla i DR Koncerthuset.

Vores ture inkluderer en middag og en forestilling. Så hvis du er til god mad og teater, kan du tilmelde dig vores teaterture til København nedenfor.

Hvordan kommer jeg i teatret?

FOF Syd- og Vestsjælland har busture i teateret fra følgende steder: Fuglebjerg, Næstved, Sorø og Ringsted samt Skælskør, Korsør og Slagelse. Du kan se afgangstider fra hver by under selve turen, hvor du også kan læse mere om hver forestilling. 

Yderligere oplysninger

Hvis du har spørgsmål, så kontakt FOF Syd- og Vestsjælland på tlf. 58 52 81 64 eller mail: info@fof-sydvest.dk.