Cellerciser

Gør som NASA - træn alle celler samtidig. "Why excercise when you can cellercise"

Cellerciser - ny motion for alle aldre

Når dine over 75 billioner celler strækkes 100 gange i minuttet, er resultatet i din krop uden sammenligning med nogen anden motion.

Oplev en ny motions metode for alle aldre.

Cellerciser

Læs Ugeavisen Tønders artikel om cellerciseren... "I disse rumfartstider ... "  KLIK HER

Cellerciseren giver en unik træning, der er skånsom, meget effektiv og sjov at udføre. 

NASA bruger Cellerciseren til at genopbygge muskelmassen m.v. hos astronauterne, der vender hjem fra missioner i rummet - fordi de ikke har tid til at vente på at træne hver enkelt muskelgruppe for sig. Cellerciseren træner nemlig alle muskler - alle celler - samtidig. Helt unikt og med fantastiske resultater. 

Kroppen er lavet af ca 75*1012 celler. Det tal hedder 75.000.000.000.000 celler, som tilsammen danner den krop, vi hver især "bor i". Når vores celler er sunde, arbejder kroppens funktioner sammen i en skøn harmoni. Er der ubalancer, medfører det dis-harmoni af en eller anden slags.

Cellerciseren er helt ny i Europa - og dermed også i Danmark. I USA og Asien er den en stor succes, både til individuel motion og til undervisningsbrug. 

Cellerciseren er opfundet af David Hall. Vores undervisere er uddannet af David Hall selv - og certificeret til at undervise i brugen af Cellerciser og til at uddanne andre undervisere.

Enkelt, praktisk og sjovt for alle

Uanset om man er 9 eller 90, i god form eller uøvet, kan man forbedre sit helbred med Cellerciseren. Børn, voksne, ældre og atleter bruger i dag Cellerciseren.  

Se video om David Hall og Cellerciser

Følg disse links for at se video med David Hall og cellerciseren

David Hall : Cellerciser

David Hall : Hvorfor vælge en cellerciser   

David hall : The truth 

David Hall : A full workout     
    

Læs, hvad David Hall fortæller om Cellerciser

Regelmæssig motion på en Cellerciser bidrager til at styrke cellerne ud over deres nuværende kapacitet. Træning af cellerne sker med op til 100 gange pr. minut - og det styrker og forbedrer hver muskel, led og kroppens systemer. 

Udnyttelse af kraften i tyngdekraften - acceleration og decelleration. 

Fællesnævneren i næsten enhver form for motion er at bruge modstand fra tyngdekraften til at tone og styrke musklerne. Når du Cellerciser, øger du vægten af tyngdekraften på hver celle og muskel i kroppen. Ved normal træning vil du typisk skubbe mod tyngdekraften under træningen. 

I bunden af et hop på Cellerciseren oplever din krop forøget G-force. i toppen af et hop oplever kroppen vægtløshed. Resultatet er, at dine celler, muskler og kjerte-kar-system arbejder mere effektivt på en Cellerciser end den gør ved normal fitness, træning og motion. 

Med Cellerciseren laver du 5 former for øvelser i én arbejdsgang. 

Isometrisk: Løfter, tætner og toner kroppen fra indersiden til ydersiden

Isotonisk: Vægtbærende øvelser for hele det muskulære system i kroppen

Calisthenic: Øvelser for en bestemt muskelgruppe (du vælger selv)

Aerobic: Kalorieforbrænding, hjerte-kar-træning og træning af de indre organer og muskelgrupper

Fleksibilitet Træner musklerne op og du behøver ikke strække ud bagefterOmfattende sundhedsmæssige fordele

Cellerciseren giver fordele til næsten hvert organsystem / kropssystem - fra øget fleksibilitet til nedsat stress. Dens op-og-ned bevægelser forbedrer blodcirkulationen og lymferne samtidig med at den masserer de indre organer for hele kroppens sundhed. 

Nøgleord, der kendetegner brugen af Cellerciser:

Vægttab - styrke og muskeltonus - sunde led og skelet - balance og adræthed - forbedret cirkulation - stresshåndtering - forøget fleksibilitet - forøget udholdenhed - nedsat fedt og appelsinhus - afskaffelse af gifte - forøget immunforsvar - reducerer rygsmerter - sundt hjerte - udglatter hud og hudfoldet - masserer indre organer - stimulerer kroppens lymfesystem, fordøjelse og nedbrydning. 

Hurtigere kalorie forbrænding

Hvis vægttab er målet, kan Cellerciseren få dig derhen på en sjov måde ved lav-indvirknings motion, der er mere kraftfuld end typiske øvelser med kalorieforbrænding. 

Ifølge flere forskningsresultater kan Cellerciseren forbrænde kalorier

  • 11 gange hurtigere end ved at gå
  • 5 gange hurtigere end ved svømning
  • 3 gange hurtigere end ved løb

Efter bare 10 minutters motion på Cellerciseren om dagen, kan du straks mærke en forskel og se resultater efter så lidt som 3 uger efter du er begyndt.

Med Cellerciseren bruger du mindre tid på at træne og mere tid på at nyde din nye, fysiske formåen. 

Lav påvirkning for sundere led

C
ellerciseren tilbyder sundhedsmssige fordele ved en daglig træning og opbygning af muskler uden pres på dine knogler, led og bløddele. 

Forskere ved Utah's Universitet (University of Utah) fandt at brug af Cellerciseren fjernede helt op til 87% af de stød du giver kroppen ved f.eks. at løbe på et hårdt underlag. 

Astronauter fra NASA bruger Cellerciseren til at genopbygge muskler, led og knogletræthed efter perioder i rummet. 

Cellerciseren kan også hindre ankel og knæ problemer, skinnebenssmerter og lændesmerter.

NASA studie om løb:

Man fandt ud af at, når man testede astronauter på et løbebånd, var g påvirkningen ved anklerne over dobbelt så stor som ved nakke og ryg. Det betyder at ben og ankler, knæ og skinneben absorberer stort set al kraften og kan forklare de mange skader som rapporteres ved løb. Specielt ved forkert løb og forkerte løbesko. På en celleciser er fordelingen af g-påvirkningen næsten identisk ved ankler, ryg, nakke og hoved. Så når man celleciser kan man træne hele kroppen, uden at stresse fødder, ankler og knæ. 

Læs Ugeavisen Tønders artikel om cellerciseren... "I disse rumfartstider ... "  KLIK HER