Sang og musik

Gospelkor Tønder

Syng i FOFs gospelkor og mærk glæden...

Vil du synge Gospel, så er her en unik mulighed for at komme i et kor, som på kort tid er blevet helt fantastisk. 

Vi er 40-60 glæde personer, unge og ældre, damer og herrer, som mødes hver uge for at øve i Tønder. Vi tager ud og underholder når vi bliver inviteret. Det er frivilligt om man tager med koret ud, men det er en rigtig god og tryg måde at blive endnu bedre til at træde op overfor et publikum og glæde dem med en smuk sang. 

Stig Möglich Rasmussen er korets leder, dirigent og kapelmester. 

Stig er uddannet operasanger og musikpædagog og vil komme med sange og musik, som han selv har komponeret - sammen med de velkendte, pragtfulde gospelsange der hører til i ethvert gospelkors righoldige vifte. 

Koret vil optræde med et repertoire, der spænder vidt ud over gospelgenren. Du vil derfor kunne forvente gode, kendte gospelnumre, men også rytmiske og swingende ballader, acapella-numre og "syng-med"-sange. 

I det hele taget lægges der vægt på optimal underholdningsværdi for såvel sangerne som tilhørerne, krydret med livsglæde, intensitet og nerve. 

I dette kor vil du have en god chance for at være i lang tid og få en masse spændede oplevelser. Der vil blive koncerter, hvor koret vil deltage.

Korets kapacitet vil blive udnyttet fuldt ud. 
Holdoversigt
Hold Nr. Start Sted Underviser Lektioner Pris
162603
tor 15-09-16 19:00
Tønder Frikirke
Stig Möglich Rasmussen
36 lekt.
Kr. 770