W ikke aktuelle

Access Bars Foundation

Access Foundation er et 2 dages kursus, som bygger oven på din viden fra Access Bars®. Du skal derfor kun have deltaget på 1 Access Bars® kursus for at deltage på Foundation.

På Foudation kurset går vi bagved dine mønstre og overbevisninger – bag ved alt det som ikke hidtil har virket på den måde du har ønsket. Vi vender alle dine automatiske tanker og fordomme på hovedet og ser det fra en ny synsvinkel, som gør det muligt for dig at sætte tingene sammen på en ny måde der virker for dig i det du ønsker at opnå.

På Foundation vil du få indsigt i de begrænsninger som har holdt dig tilbage og dermed åbne op for muligheder, som fremadrettet vil hjælpe dig med lettere kunne ændre ting som ikke virker til noget der virker.

Du vil lære hands-on kropsprocesser                                                                                                                         

Med den NYE Manual, Nye Værktøjer & 2 facilitatorer 

Du får alle de nyeste værktøjer fra Access Consciousness med Gary Douglas & Dr.Dain Heer        Gary Douglas og Dr. Dain Heer

Access Consciousness™ giver dig en mulighed for at se verden på helt en ny måde. Det handler ikke om at fortælle dig, hvordan du skal skabe dit liv, leve dit liv eller hvordan du skal agere i dit liv. Det handler om at give dig rum og mulighed for at se på dit liv fra et nyt sted.