W ikke aktuelle

Access Bars Level 1

Access Level 1

Access Level 1 bygger oven på Access Foundation og er også et 2 dages kursus, dvs. 4 dage i alt, hvis du tager begge kurser samtidig.

Du vil få indsigt i, hvordan du kan være et større bidrag til dig selv og  verden - og hvordan du kan indgå i meningsfulde relationer med andre, hvor både du og dem føler at det er givtigt.

Vi går endnu dybere med at skabe vores liv ud fra hvad vi virkelig ønsker -  og ikke ud fra, hvad andre ønsker. Hvad hvis du kunne skabe alt det du ønskede? - endda med lethed?

Der vil være hands-on krops processer.hvor vi genopretter og bringer cellerne tilbage til deres oprindelse - samt giver slip alle de steder, hvor vi biologisk har kopieret vores familie, omsorgspersoner og omgivelser, som har skabt de symptomer, sygdomme, mønstre etc,. som vi nu selv bærer rundt på.

Gentager du kurset inden for et år er det halv pris anden gang.

Med den NYE Manual, Nye Værktøjer & 2 facilitatorer

Du får alle de nyeste værktøjer fra Access Consciousness med Gary Douglas & Dr.Dain Heer        Gary Douglas og Dr. Dain Heer

Access Consciousness™ giver dig en mulighed for at se verden på helt en ny måde. Det handler ikke om at fortælle dig, hvordan du skal skabe dit liv, leve dit liv eller hvordan du skal agere i dit liv. Det handler om at give dig rum og mulighed for at se på dit liv fra et nyt sted.