Personlig udvikling - hjerne, sjæl og ånd

6 dage ved Nationalpark Vadehavet

Balsam for krop og sjæl

Hold livsbekræftende retreat ved Nationalpark Vadehavet

Retreat på Hohenwarte ved Højer sluse og Vesterhavet.

Med dette ophold i smuk natur, får du mulighed for at slå dybe rødder i dig selv, træde ud af det der skygger for livskvaliteten, og finde ro, fordybelse og ny energi.

Oplev en kombination af astronauttræning på celleciser, åndedræts og nærværs træning hvor alle dine 75 milliarder celler bliver styrket og iltet, så de arbejder mere effektivt sammen. Resultatet for krop og sjæl er uden sammenligning med nogen anden træning / fitness / motion.

Hver celle i din krop bliver trænet på en unik måde, der er skånsom, meget effektiv og sjov at udføre. Kroppen bygges op indefra, samtidig med, at du genfinder din naturlige balance og styrker din evne til at leve i nuets kraft.

For mange gør livet ondt. Antallet af livsstilssygdomme er eksploderet – også for yngre mennesker. Du vil opleve hvordan du finder og knækker Din kode – uden at blive fanatisk. Der bliver masser af konkrete råd, du kan gå direkte hjem og bruge.

Er det spørgsmål du gerne vil have svar på, så tag på en uges ophold med lækker mad på en ny måde, inspiration, passion og motivation til at finde dine helt egne svar.

Prisen inkluderer: Kost og logi, 3 måltider med vand, en halv-faste dag, undervisning, træning og gåture i området

Se mere om Hohenwarte - klik her

Hohenwarte