Foredrag og debat

AFLYST

Det handler om TV - rigtig meget endda. I foredraget Kærlighed på Skærmen fortæller Lene Beier om, hvordan man skruer et godt reality program sammen - herunder hvordan man dra TV-produktionens side passer på deltagerne, der er med i programmet. Hun kommer samtidig omkring de mange personlige overvejelser, man gør sig i forbindelse med programmerne.

Lene Beier startede sin karriere som TV-vært i 2013 på TVFri, hvor hun på programmet Frihuset delte værtsskabet med Cecilie Hother og Thomas Urskov. Efterfølgende er det belvet til værtsroller på programmer som En stor dag på godset - Klar, Parat, Sy - Mit frirum - Kurs mod fjerne kyster - ekstra, Mit livs eventyr og ikke mindst Landmand søger kærlighed.

I 2015 var hun vært sammen med Morten Ankerdal på det royale bryllup mellem Prins Carl Philip af Sverige og prinsesse Sofie, og i 2016 deltao hun i det populære program Vild med dans. Lene Beier er ved Billed-Bladets prestigefyldte TV-Guld prisfest kåret af bladtes læsere som Årets stjerneskud i 2014 og Årets kvindelige underholdningsvært både i 2016 og 2017. 

Start aftenen med en lækker buffet bestående af Glaseret skinke - Mørbradgryde - Flødekartofler - 1/2 bagte kartofler - Pasta salat - Mixed salat - Sauce - Dressing og brød til en pris af 169,- p.p