Foredrag og debat

Mette Mortensen

Mette Mortensen fortæller om sine helt personlige oplevelser under opholdet i den norske vildmark og om hvorfor hun valgte at deltage i programmet "Alene i vildmarken".

Hør om Mettes kampe, udfordringer, prioriteter og om det store savn til familien og børnene. Om følelsen af ensomhed, isolation, taknemmelighed og ikke mindst hendes store udfordring med at skaffe mad. Du vil få svarene på, hvordan og hvorfor Mette brugte alle sine kræfter på at etablere et stabilt, tørt og trygt hjem ved Salsvatnet, hvorfor det var så vigtigt for hende at være et skridt foran og hvordan hun håndterede områdets vådeste september i 10 år. "Om jeg er blevet et bedre menneske? Tja - måske på nogle punkter. Under hele opholdet var det essentielt og vigtigt for mig, at opretholde et mentalt overskud - også når jeg var udfordret. Derfor brugte jeg dagligt tid og ressourcer på lidt selvforkælelse med god anretning af maden, fodbad, vandreture og mindre håndværksprojekter. På den måde kunne jeg holde de negative tanker, ensomheden og kedsomheden for døren og finde glæde i hver dag i vildmarken. Det har været en kæmpe oplevelse og jeg har fået så meget godt, og mere til, med mig hjem".

Foredraget er for alle, som er nysgerrig på naturen og på de fysiske og psykiske reaktionsmønstre, der kommer til overfladen, når vi er sultne, kolde, alene og udfordret. Det er en utrolig givende, ærlig og spændende fortælling med mange små fif og tricks til, hvordan du kan klare dig alene i den norske vildmark.   

Holdoversigt
Hold Nr. Start Sted Underviser   Pris
192000
ons 02-10-19 19:00
Kiers Gaard
Mette Mortensen
2 lekt.
Kr. 75