Foredrag og debat

Vestslesvigsk Bryghus

Spontan gæret øl vil sige, at der ikke tilsættes gærkulturer. Øllet får den vildgær, der findes i de helt lokale omgivelser via kontakt med frisk luft de første 24 timer efter brygningen. Øllet har terroir. Resultatet er en mere kompleks øl end konventionelle øl.


Øllet har en vinøs karakter - øllet er syrligt og tørt - champagneagtigt - øllet smager helt anderlesed end hvad de fleste forbinder med øl

Udover at øllet er spontan gæret, leges der også med frugt og krydderier. Blandt andre kan nævnes en øl med grønne jordbær, ribs og blommer.
Brygmester Hans Lautrup Nørgaard har boet og arbejdet i Nordfrankrig og Belgien, hvor han tabte sit hjerte til spændende og anderledes øl.

Holdoversigt
Hold Nr. Start Sted Underviser   Pris
172005
tor 05-10-17 19:00
Medborgerhuset Tønder
Hans Lautrup Nørgaard
2 lekt.
Kr. 145