Kunst og Kreativitet

Kreative kunst kurser med en stribe af landsdelens mest anerkendt kunstnere som underviser for FOF.

Kreative kunst kurser

Kreative kurser, hvor dine kreative evner resulterer i egne produkter  

Har du hænderne skruet rigtigt på?
Er du kreativ og ivrig efter at omsætte kreativiteten til resultater, man kan se og føle på?
Glaskunst, smykker, pileflet, keramik, strik, blomsterbinding, malerier, croquis, syning, vævning og porcelænsmaling - er der noget af det, du gerne vil lære selv at lave?

Hos FOF i Tønder kommune finder du en række kreative værkstedskurser, hvor dine skabende evner kan komme i anvendelse.

Vælg mellem malekurser, croquis kurser, portrættegning, keramikkurser, blomsterbinding, grafiske kurser, syning, skaftevævning, porcelænsmaling, smykkekurser og et kursus i pileflet. Kreative værksteder på aftenskolebasis. 

Er du til keramik, hvor du lærer formgivning, dekoration og glasering? – helt fra bunden til det færdige, brændte resultat?

Eller er du mere til kurser i smykkefremstilling, hvor du lærer de grundlæggende teknikker inden for faget og hvor der hovedsageligt arbejdes med sten og perler?

Det kan også være du har lyst til at viden om, hvordan man skærer, smelter og former glas?  Så skal du melde dig til et glaskursus, hvor du selv producerer billeder, skulpturer, smykker, skåle og fade - alt i glas. Du kan også lære at lave grafisk dybtryk eller collager eller det ældgamle håndværk vævning.

Vi tilbyder også kurser i pileflet og strik og blomsterbinding. Tilmelding til vores kreative kurser og værkstedsfag kan ske direkte her fra websiden under de enkelte hold. Hellere i dag end i morgen, så du har den bedste chance for at sikre dig en plads. 

Læs mere om de kreative kurser under menupunkterne til venstre, hvor du også tilmelder dig.

Har du spørgsmål, besvarer vi dem gerne på tlf 21 66 88 58 eller e-mail toender@fof.dk