Arkiv 2018

Ekstra yogakursus for FOF’s yogaundervisere - med Simon Krohn

På grund af stor efterspørgsel har vi oprettet et ekstra yogakursus med Simon Krohn i København.

Kurset finder sted tirsdag den 4. december 2018 kl. 09.15–16.00 i Soulhouses lokaler på adressen: Hørsholmgade 20, 3. sal, 2200 København N.

Du lærer selvsagt meget, når du underviser, fordi du kan aflæse, hvad der fungerer, og hvad der ikke fungerer, men det er også uvurderligt at mødes med andre yogaundervisere og udvikle sig sammen. Derfor har FOF arrangeret denne dag, hvor vi inviterer FOF’s yogaundervisere til en eksklusiv kursusdag. Du vil på kurset udover det faglige indhold også få mulighed for at snakke med dine kolleger fra andre FOF-foreninger i landet.

Målgruppe
Kurset er for alle FOF-undervisere, der underviser i yoga. Kurset er for både nye og erfarne yogaundervisere. Yogaøvelserne vil blive tilpasset forskellige niveauer, så alle kan være med.

Der kan maksimalt være 50 deltagere på dette kursus.

Indhold
Sammen med Simon Krohn har vi besluttet, at kursets indhold er:  

Yogafilosofi
Du vil blive undervist i nogle essentielle pointer fra yogafilosofien, og sammen skal vi reflektere over, hvordan disse pointer kan bruges til at guide dig i de mange valg, du skal træffe i din yogaundervisning.

Undervisningsteknik 

Du vil blive undervist i to forskellige praktiske strategier til at lave gradueret undervisning - undervisning til flere niveauer på samme tid – uden at det bliver en konkurrence. 

Partnerøvelser
Partnerøvelser deler vandene. Det er fantastisk, når de virker, og det er forfærdeligt, når de ikke virker. Simon vil give dig et overblik over forskellige kategorier af partnerøvelser, og dele sine erfaringer med at bruge partnerøvelser effektivt og succesfuldt.

Dagens program
09.15 – 09.45: Kaffe/the og morgensnack
09.45 – 10.00: Velkomst v/FOF
10.00 – 12.45: Undervisning v/Simon Krohn
12.45 – 13.30: Frokost
13.30 – 16.00: Undervisning v/Simon Krohn (frugt og drikke undervejs)

Dagen slutter kl. 16.00.

Om underviseren
Simon Krohn er en af Skandinaviens mest efterspurgte yogalærere, og som den første i landet blev han certificeret på det højeste niveau inden for Yoga Alliance. Han er cand.mag. i filosofi med fokus på indisk filosofi og studerede blandt andet et år på Banaras Hindu University i Indien. Simon er desuden efteruddannet i kropsterapi og er forfatter til bogen: ”Nærmere noget – filosofien bag yoga”. 

Du kan læse mere om Simon her: www.mindyourself.dk

Vigtig information
Husk at medbringe løstsiddende tøj og yogamåtte.

Pris
FOF’s Hovedbestyrelse har besluttet, at alle FOF’s kurser til undervisere finansieres af FOF i 2018, og kurset er derfor gratis for dig som underviser at deltage i.

Bliver du forhindret i at deltage, bedes du skrive til Helle Dannemand og meddele dette på: info@fof.dk.

Hvis du mod forventning ønsker at melde afbud på selve kursusdagen (d. 4. december), bedes du ringe til Nina Bak på: 40 11 42 42. 

NB:
Vi har indført et udeblivelsesgebyr på 300 kr., som du vil blive pålagt, hvis du efter tilmelding udebliver uden at meddele os det. 

Bevis
Du vil efter kurset modtage et deltagerbevis pr. mail.

Tilmelding 
Hvis du er interesseret i at deltage i kurset, kan du tilmelde dig via dette link 

Hvis du har spørgsmål er du velkommen til at kontakte Nina Bak på nb@fof.dk eller 40 11 42 42.