Underviserkurser

Train brain & body (Venteliste)

Du har nu muligheden for at komme på kursus i hjerne- og kropstræning. I denne træningsform kobler vi ”hjerne-/mentaltræning” sammen med fysisk træning. Du lærer at stimulere og udfordre dine motoriske, sensoriske og logiske evner ved at kombinere den fysiske træning med forskellige ”hjerneopgaver”.

Moderne hjerneforskning gør os hele tiden klogere på hjernen og dens formåen, og man ved i dag, at hjernen kan trænes hele livet, og jo mere vi udfordrer den, jo mere får vi igen. Træningen øger hjernens kapacitet, hvilket giver grundlag for bedre præstationer, øget overblik, mindre stress og bedre trivsel i hverdagen. Moderne hjerneforskning har vist, at hjernen har plasticitet, som betyder, at hjernen kan regenerere, at den kan udvikle sig, og at vi kan træne den i mange forskellige retninger.

Du kan glæde dig til en dag med masser af sjov og udfordrende træning, masser af grin og til at få en masse dejlige øvelser med hjem i bagagen til dine hold. Øvelserne er skønne at bruge som supplement til din øvrige undervisning. Du vil få øvelser, som du kan anvende til deltagere fra 10-99 år. Øvelserne kan pro- og regredieres (gøres lettere og sværere) efter behov. Øvelserne er også gode til at øge det sociale fællesskab, og så er det ganske enkelt bare rigtig sjovt at lave denne form for træning. Fordi selv om træningen er udfordrende og kræver vores fulde koncentration, så får den os bare samtidig til at smile og grine rigtig meget.

Underviser Jill Christiansen har sit eget firma Sundhed, Krop & Sind - er underviser, foredragsholder og terapeut. Jill er uddannet Fysioterapeut med speciale i holdtræning og genoptræning, Yoga lærer fra Dansk Yoga, Pilates- og Effektinstruktør, Qigong lærer. Mindfullnes og Meditationslærer, Kostvejleder, Massør og Zoneterapeut. Jill har en bred viden inden for krop og sundhed og har i mere end 20 år arbejdet indenfor disse felter og brænder for at videreformidle den viden hun har fået med sig gennem alle årene. Jill har udviklet Train Brain & Body konceptet og skrevet en bog med samme titel.

Du går hjem med din egen bog: Jill er forfatter til en bog om emnet, som du vil modtage på dagen.

Kom i tøj, som du kan bevæge dig i – det behøver ikke at være træningstøj. Vi arbejder både uden og med indendørssko. Medbring sko du nemt kan tage af og på.

Du skal medbringe en måtte og en redondo bold.

Medbring gerne papir og kuglepen.

Tid og sted
Kurset finder sted lørdag den 10. februar 2018, kl. 10.00 -15.00 på Middelfart bibliotek, Middelfartsalen, kulturØen, Havnegade 6, 5500 Middelfart.

Pris
FOF’s hovedbestyrelse har besluttet, at alle FOF’s kurser til underviserne finansieres af FOF i 2018, og kurset er derfor gratis for underviserne at deltage i.

Tilmelding 

Hvis du er interesseret, så skriv til din lokale FOF-leder. Tilmelding sker via billetsystemet Place2book på dette link. Kurset gennemføres ved minimum 24 deltagere. Der er et max deltagerantal på 28 deltagere.