Underviserkurser

Kursus for FOF’s undervisere inden for billedkunst - Aarhus

Målgruppe
FOF’s undervisere i billedkunst, der ønsker ny inspiration.

Kursusindhold
Første del af dagen og frem til frokost:
Artist talk ved billedkunstner Lisbeth Eugenie Christensen.

Her vil Lisbeth fremvise en række af sine digitale fotos af værker og installation views fra udstillinger. Samtidig vil Lisbeth fortælle om sin praksis, og hvad hun specielt har fokus på som billedkunstner, herunder de tanker og overvejelser som ligger bag idé og metode.

Efter frokost
vil Lisbeth Eugenie Christensen stille en bunden opgave til deltagerne, som tager udgangspunkt i hendes egen praksis. Opgaven vil bl.a. handle om at kombinere blyant med akryl på papir og inddrage papskabeloner til at frembringe en fornemmelse af transparens og dybde.

Lisbeth vil i løbet af dagen tale med hver enkelt deltager om deres arbejde.

Deltagerne vil modtage nærmere information før kurset ang. materialer, der er til rådighed på dagen, og hvad der skal medbringes af den enkelte.

Underviser 
Lisbeth Eugenie Christensen bevæger sig i et klassisk felt. Hun dyrker den formelle artikulation, som efter hendes mening både kan være befordrende for nye måder at se, tænke og føle på, og et autonomt område af tilværelsen. Det handler om linje, dybde, flade og farve. Geometri og perspektiv inddrages til at skabe illusionen af komplekse rum, hvor genkendelige delelementer, løsrevne fra sine oprindelige former, enten morfes sammen til nye konstellationer eller nedbrydes. Hun anvender enkle, formelle greb, hvor der levnes plads til intuition og pludselige indskydelser.

Link til Kunsten.nu
Link til Lisbeths hjemmeside
Se billeder af Lisbeth Eugenie Christensen - link til Drop-box

Tid og sted
Lørdag den 21. april 2018, kl. 10.00 til 17.00. 

FOF Aarhus, Fredensgade 41, 1. Sal, 8000 Aarhus C

Pris
FOF’s Hovedbestyrelse har besluttet, at alle FOF’s kurser til dig som underviser finansieres af FOF i 2018, og kurset er derfor gratis for dig at deltage i.

Tilmelding
Hvis du er interesseret, så kan du eller din leder tilmelde dig via billetsystemet place2book her.

Max 14 deltagere