Underviserkurser

Kursus for FOF's madundervisere - ”Fermentering”

Hvad er de grundlæggende fermenteringsprincipper? Hvad kan du bruge fermentering til i din madlavning? Meld dig til dette inspirationskursus og bliv klogere på fermentering.

Indhold
FOF udbyder dette kursus lørdag den 27. oktober 2018 i Silkeborg kl. 9:00–15:30 til alle vores madundervisere. 
På dette kursus vil der være fokus på fermentering. Der vil blive undervist i utraditionelle råvaresammensætninger, nye teknikker og tilberedningsmetoder. Du vil på kurset få viden om, hvordan mad ændrer form, konsistens og smag under tilberedningen.
 
Undervisningen varierer dagen igennem med praktiske øvelser i køkkenet og teoretisk opsamling.

Denne dag er tænkt som et inspirationskursus, der kan være med til at give dig inspiration til at inddrage nye teknikker på dine madlavningshold, og måske endda inspirere dig til idéer til helt nye madlavningshold hos FOF.

Tid og sted
Kurset finder sted lørdag den 27. oktober 2018 fra kl. 9:00–15:30 hos Kompetence360 i Silkeborg på adressen: Kejlstrupvej 99, 8600 Silkeborg.

Underviser
Underviseren på dette kursus er kokkefaglærer Martin Geertsen. Martin har været kokkefaglærer på Hotel- og Restaurantskolen i Silkeborg igennem en del år, hvor han har undervist i gastronomi på diverse hoved- og grundforløb på kokkeuddannelsen. Derudover har han stor erfaring i efteruddannelse blandt andet inden for storkøkkener/institutionskøkkener og har kørt forløb i bl.a. økologiomlægning.

Pris
Kurset er gratis at deltage i for FOF’s undervisere. Transport er dog ikke inkluderet. Har du tilmeldt dig og bliver forhindret i at deltage, bedes du skrive til Nina Bak og meddele dette på: nb@fof.dk. Bliver du forhindret i at deltage på kurset samme dag som kursets afholdelse (d. 27. okt.), bedes du ringe til Nina Bak på: 40 11 42 42. Vi har indført et udeblivelsesgebyr på 300 kr., som du vil blive pålagt, hvis du udebliver uden at meddele os det. 

Forplejning
Der vil blive serveret morgenmad med kaffe og te, frokost samt eftermiddagskage og kaffe.

Bevis
Du vil efter kurset modtage et deltagerbevis pr. mail.

Tilmelding
Hvis du er interesseret i at deltage i kurset, kan du tilmelde dig via dette link

Kurset gennemføres ved minimum 10 deltagere. Der kan maksimalt være 16 deltagere på dette kursus, så skynd dig at melde dig til!

Hvis du har spørgsmål, er du velkommen til at kontakte Nina Bak på nb@fof.dk eller 40 11 42 42 i FOF’s sekretariat.