Kursusoversigt

Kursusoversigt

Velkommen til folkeoplysning

Kursusoversigt

Underviser søges

Kursusoversigt

Gavekort

Giv oplevelser - Giv gavekort
Kursusoversigt

Gratis intro kurser

Kursusoversigt

Foredrag, debat, koncerter, ture m.m.

Gå til foredrag og debat Få vitaminer til hjernen, få humor, kultur og stof til eftertanke. Gå til foredrag og oplev det levende ord sammen med andre. Husk at bestille din billet i god tid:-)
Kursusoversigt

FOF Højskolerne

Kursusoversigt

Caféva 2019/2020

Kursusoversigt

Sprogkurser

Lær sprog og mød verden! Alt er sjovere, når man kan forstå det lokale sprog og den lokale kultur. Få viden og indsigt med FOF’s mange internationale sproglærere. Lær sprog og kultur - til både rejse og dagligt brug, og oplev en meget større imødekommenhed, når du bare kan lidt af sproget. Gå til engelsk – tysk – fransk – spansk – italiensk – græsk – russisk – arabisk og dansk sprog og kultur Vælg dit niveau og find dit kursus her på siden!
Kursusoversigt

Litteratur og slægtsforskning

Kursusoversigt

IT og økonomi kurser

Bliv Internet surfer! Brug din iPad til meget mere end e-mail Kom i gang – og kom videre Alle kan være med!
Kursusoversigt

Kamera & foto

Opdag dit kamera og alle dets finesser. Tag de gode billeder og lær at redigere dem. Lær Picasa, Photoshop eller Lightroom. Lyder det godt – kom på kursus i kamera og foto!
Kursusoversigt

Krop, bevægelse, sundhed og vægttab

Lær at bevæge kroppen rigtigt – alle kan være med! Oplev velvære gennem motion og bevægelse. Der er noget for alle - vælg en bevægelsesform, som passer til dig. Kom med på holdet – sammen er bare sjovere! Eller få en ny livsstil, der holder!
Kursusoversigt

Personlig udvikling

Kursusoversigt

Mad, øl og vin

Kursusoversigt

Musikundervisning og sang

Lær at spille eller synge! På FOF-kurser i klaver, harmonika, guitar, ukulele og sang kan alle være med. Kom i gang eller kom videre ind i musikkens verden.
Kursusoversigt

Kreative kurser

Giv dig tid til at skabe noget! Brug glas, garn, tekstil, pil – masser af muligheder. Lær at sy, strikke, hækle, væve, kniple – og meget mere. Husk at udfordre din kreativitet. Det styrker hjernen og giver energi!
Kursusoversigt

Kunstkurser

Velkommen til kunstkurser, hvor der er tryk på det faglige, og lærerne er veluddannede og erfarne undervisere. Alle kan være med - både med og uden kunstneriske erfaringer. Det handler om kunst i teori og praksis!
Kursusoversigt

Hjerte og hjerne

Kurser specielt for hjerte og hjerne
Kursusoversigt

Tilbud til kræftramte

Kursusoversigt

Tilbud til osteoporoseramte

Kursusoversigt

Specialundervisning for voksne

Undervisning af handicappede FOF har i mange år undervist deltagere med forskellige handicap - bevægelseshæmmede, mange former for psykisk handicappede og dansk for ordblinde. Undervisningen er tilrettelagt som kompenserende specialundervisning. Deltagerne optages på små hold, hvor der tages hensyn til deres specielle handicap. Vi samarbejder gerne og kan tilbyde en velkvalificeret lærerstab. Ønske om oprettelse af hold kan ske til FOF på tlf. 7025 5050.