Foredrag, debat, koncerter, ture m.m.

Tech-festival North i Frederikshavn

Hvornår er tech galt, og hvornår er det genialt?

Det og meget mere, får vi svar på når Frederikshavn Bibliotek slår dørene op til en todages tech-festival. 
 
Teknologi har for alvor gjort sit indtog de sidste to årtier, og langsomt bliver hightech til hverdags-tech, og vi bliver mere og mere optaget af, hvad vi kan udrette med teknologi som redskab. Men hvad gør det ved os som mennesker? Bliver vi dummere, mister vi forbindelsen til rigtige mennesker, kommer robotterne og overtager vores arbejde, og skal vi i fremtiden spise mad lavet af stamceller?  
 
Med livsstilsekspert Mads Christensen som konferencier, og i fornemt selskab med blandt andre Nikolaj Sonne og Christiane Vejlø, lokale toppolitikere og repræsentanter fra erhvervslivet - bliver vi klogere på den virkelighed vi befinder os i, hvor teknologi spiller en større og større rolle hos den enkelte, i familierne, i fritiden og når vi går på arbejde. 
 
Sammen skal vi lade os begejstre over teknogiens mange muligheder, fascineres og blive nysgerrige. Men vi tager også de kritiske briller på, og sætter scenen for den helt store debat om kunstig intelligens. Hvad bringer det af muligheder, og hvilke konsekvenser har det for vores hverdag, vores samfund og vores fremtid? Kan vi blive ved med at styre teknologien eller kommer den til at styre os? 
 
Festivalen er den 8. og 9. oktober på Frederikshavn Bibliotek og er et samarbejde mellem Folkeoplysningsforbundene i Frederikshavn AOF, DOF, FOF, LOF, Lilleskolen for Voksne og Frederikshavn Bibliotek. 
 
Fri entré til alle debatter!

Klik her for program