Mad, øl og vin

Fransk mad for alle

Markedet for kogebøger er eksploderet

I Frankrig er det de mest berømte kokke, som skriver kogebøger for at formidle deres fag og give det videre, som de betragter som en del af fransk kultur. Mange af dem afslører deres nemmeste opskrifter og teknikker for at give mulighed for, at enhver kan blive en god gastronom.


Kurset tager udgangspunkt i kogebøger, skrevet af berømte franske kokke med en, to eller tre Michelin stjerner.

Kurset henvender sig til alle, da nogle opskrifter vil være nemme, og andre mere komplicerede og de udvælges efter kursisternes behov.

Udgifter til råvarer 100-200 kr. pr. gang afregnes med underviser.

Medbring viskestykke, karklud, forklæde og kniv.
Holdoversigt
Hold Nr. Start Sted Underviser   Pris
34640
lør 21-09-19 15:00
Hjallerup
Isabelle Marie Agnés Villard
15 lekt.
Kr. 710